Arama sonuçları: *

1. jombo

İnceleme Thermalright Frozen Warframe Pro 360 İncelemesi

Yok onu da 90'ın üstüne çıkarmadan tutabiliyor :D throt yapmıyor yani en ağır işlemlerde bile.
  2. jombo

Rehber HyperX Cloud III Wireless / kablolu | Ayar Tavsiyesi

dolby iyi güzel ama ngenuity kendi driverı yetiyor şu an eq için ( en azından benim için).
  3. jombo

evet tizler bir tık keskindi kendime göre ayarladım çok bir şey değiştirmedim zaten hafif dokunuşlar.
  4. jombo

Ayarları cloud 3 kablolu için denedim ekolayzer hariç çok iyi , ekolayzer'i hafif kendime göre düzelttim kablolular için de geçerli bu ayarlar bilmek isteyen arkadaşlar için.
  5. jombo

Bedava modlu minecraft rehberi

en güncel javayı değil java 8'i kurun , eğer bütün mod paketlerinde bu hatayı veriyorsa %100 java sürümüyle ilgili bir sorun eğer java 8 ile de olmaz ise ekte belirtiğim fotoğrafta zip archive files var sklaunhcer'i oradan indirip değiştirin.
  6. jombo

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi / 2025 ağustos

nzxt c750 hold_up süresi nasıldır ? sürekli elektrik kesintisi yaşıyorum.
  7. jombo

hocam nzxt c750 kullanıyorum kronik bir sorunu var mıdır bu arkadaşın ? +80 bronz versiyonu , iyi olduğunu biliyorum fakat öğrenmek isterim. 1756777672 ve kişisel bir soru olacak tokyo ghoul animesini izledim fakat çok fazla sansür uygulandığı söyleniyor bir şeyler okumayı pek sevmem fakat...
  8. jombo

enermaxın malzeme kalitesi gayet iyi , ses konusuna geleceksek standart sayılabilecek psu seslerinden bir tık daha iyi c1200 de çok iyi tabii.
  9. jombo

özellikle alınması en mantıklı psuları yazabilirsin her bütçe için örnek veriyorum 5000 bandında , enermax df,x 1200w 3500 banunda xpg kyber 750w gibi gibi. eline sağlık uğraşılmış bir liste kaydettim insanlara önerirken burayı referans alacağım normalde yarım saat test videoları , cybenetic...
  10. jombo

öncelikle teşekkür ederiz , SFX için de ufak bir liste yaparsan süper olur 1. kısmı beni tatmin etmişti 2. kısma geldiğimde tam tatmin oldum.
  11. jombo

Bedava modlu minecraft rehberi

hayır istemiyor :D onu orjinal mc ister.
  12. jombo

İnceleme Inno3D RTX 5070 İnceleme

inno3d sıcaklık olarak kendini geliştirmiş hem de çok iyi geliştirmiş ekran kartını oğlu falan tasarlıyor herhalde berbat onun harici güzel değerler bence.
  13. jombo

Honeywell PTM 7950 İncelemesi

akışkanlar pump out yapıyor :D ondan dolay mx6 dene dedim en iyisini yapmşsın.
  14. jombo

Honeywell PTM 7950 İncelemesi

konu hortlamış olduğunu biliyorum bir de mx6 deneyebilirsin çok akışkan değil ve son durum ne :D
  15. jombo

Yeni PSU tier listi çıktı !

hocam bakın inceleyin sorun çıkarmaz ise kullanın eğer 1 adet 8 pin yetmez ise iade edin. 1742400530 aynen öyle C tierin aşşağıdakiler alınmaz C tier yine iyidir ortalama sistemler için (7800xt/7700xt, 4070süper/4070 ti)
  16. jombo

sadece 1 adet 8 pin girişi var onun harici A tier psu güzeldir. 1742400224 minimum C alınmalı hocam bende C kullanıyorum diğerleri problem çıkarmaya başlıyor. 1742400249 XPG pylon 650w var C+ olması lazım C tierden yüksek ona bakabilirsin.
  17. jombo

hocam gündelik kullanım için sorun yaratacağını düşünmüyorum :D kusursuz bir psu istiyorsak 8-10k arasında bir bütçe lazım gündelik kullanım için bu tarz psular bize yeterli.
  18. jombo

MPG serisi çok iyidir hocam sıkıntı yok.
  19. jombo

mümkünse vita alın mümkün değilse corsair rm-e lere bakabilirsin FP olarak.
  20. jombo

hocam koskoca dio brandoyu nasıl hentai yaptınız qklwfkjwqgklqwejklwq 1742216543 poz şu hocam qwjkgjwqljeqwe 1742216654 yep @HacıSOFU bu arkadaş testleri yapmış sizi daha iyi bilgilendiri.
Geri