Arama sonuçları: *

1. J

Yeni PSU tier listi çıktı !

belirtiğim gibi daha çıtır bir tier list ilerde güncellemeler ile eklenir diye düşünüyorum.
  2. J

rica ederim :shy:
  3. J

ne kusuru hiç sorun değil yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
  4. J

hocam sizin psunun atx 3.0 olduğunu söylüyor yani b olmalı B+ gayet iyi rahat olabilirsiniz 850-1000 olduğuna bakmayın tier list daha yeni yeni güncellemeler ile eklenir mesela maxpro III psu da yok tier liste :)
  5. J

hocam siz söyleyin ben sizin için bulmaya çalışayım.
  6. J

tier listin olduğu kısıma geldin CTLR + F basın yanda bir yer açılcak oraya psunuzun markasını yazın ve sizin psunuzun modelini bulmaya çalışın (önrek : mesela zımbırdakpower rm750x bunu bulmak için önce zımbırdakpower markasını bulup ardından rm-x serisine bakıp sizdeki w değerine bakın)
  7. J

valla bulamadım türkçesini ama zaten çok karışık değil tier liste girip CTRL + F basıp markasını ve modeline bakarsanız belli olur :D
  8. J

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1akCHL7Vhzk_EhrpIGkz8zTEvYfLDcaSpZRB6Xt6JWkc/edit?gid=1973454078#gid=1973454078 SPL adlı bir arkadaş 2025 PSU tier listi yapmış psu alacaklar veya kendi psu sunun nasıl bir psu olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bakabilir.
Top Bottom