Arama sonuçları: *

1. L

Google nasıl kuruldu? (Girişimcilik Hikayeleri #1)

Düzelteceğim, önemli yerleri sarı yapayım dedim de siyahın yanında pek güzel durmadı dediğiniz gibi.
  2. L

Google nasıl kuruldu? (Girişimcilik Hikayeleri #1)

"Girişimcilik Hikayeleri" adlı serimi bu konu ile başlatıyorum 🙂 Google Kurucuları kimdir? Google ilk olarak 4 Eylül 1998'de özel bir şirket olarak, Larry Page ve Sergey Brin tarafından, Stanford Üniversitesi'nde doktora öğrencisi oldukları sırada kurulmuştur.. Google nasıl kuruldu? Google'ın...
  3. L

Rehber CS:GO'da Kar Amaçlı Takas Nasıl Yapılır - Buff163 Nasıl Kullanılır

sakın girme scam sitesi yaklaşık 1000tl kaybettim zaten kumar pişman oldum bi kere yatırınca yatırdıkça yatırasın geliyor allah affetsin valla keşke girmeseydim.
  4. L

Rehber Minidump dosyalarınızı bizlerle paylaşın.

dediğm gibi yapamam yaparsam pc gidiyor 2snde 1 drop yiyor acayip kanser bişey onun yerine mavi ekran almayı terch ederim
  5. L

watchdog oynamadım bilgisayar sürekli aniden donuyordu m330 ekran kartında sorun vardı eski driver yükledim ancak öyle düzeldi güncel sürümü kurarsam aniden donuor pc 2 saniyede bir
  6. L

https://s7.dosya.tc/server17/cuecsk/Desktop.rar.html 1599411956 ne kadar sürer bakmanız
  7. L

merhaba dosyayı açarken bunu açmaya yetkiniz yok diyor ve boş sayfa açılıyor zipe veya rara atmak isterkende hata veriyor
  8. L

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

Kioxia mi onerirwin WD greenmi 240gb yarın alicam
Top Bottom