Neler Yeni

Rehber Minidump dosyalarınızı bizlerle paylaşın.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Elinize sağlık yararlı rehber

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Eyvallah hocam ne demek. İyi günler de kullanın olası bir sorun da konu açıp etiket atın inceler çözümü söylerim.
merhaba dosyayı açarken bunu açmaya yetkiniz yok diyor ve boş sayfa açılıyor zipe veya rara atmak isterkende hata veriyor

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
merhaba dosyayı açarken bunu açmaya yetkiniz yok diyor ve boş sayfa açılıyor zipe veya rara atmak isterkende hata veriyor
Minidump dosyalarını CTRL+C alıp masaüstüne yapıştırın ardından rar ekleyin.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
sistemi kurduğumdan beri amd optionel driver kurulu windows inseader kullanıyorum 0 mavi ekran :)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Son düzenleme:

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Hocam maalesef ben size belirli bir süre veremem ama şu anda inceliyorum sizin de dosyanızı. Bu zaman aldığınız hatalara göre değişecektir şu anda göz atıp size çözümeleri ve sorunu söyleyeceğim.
tamam teşekkür ederim

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Bugün eski bilgisayarıma Win 7 kurdum ve 2 kere mavi ekran hatası aldım dosyalar:

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Watchdog oynarken ekran kart; sürücü hatası almışsınız. Ekran kartınız da AMD sanırım.

• DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve bu siteden sisteminizle uyumlu olan güncel ekran kartı sürücünüzü kurun.
  • Buradan da DirectX runtime yazılımını sisteminize kurun.
watchdog oynamadım bilgisayar sürekli aniden donuyordu m330 ekran kartında sorun vardı eski driver yükledim ancak öyle düzeldi güncel sürümü kurarsam aniden donuor pc 2 saniyede bir

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
tamam teşekkür ederim
Bu arada BİOS güncellemesinide kontrol edip yaparsanız sistem daha stabil çalışır. Aşağı da ki rehberden BİOS güncellemesinin nasıl yapıldığına göz atabilirsiniz.

Rehber - BIOS sürümü nasıl güncellenir?

Bugün eski bilgisayarıma Win 7 kurdum ve 2 kere mavi ekran hatası aldım dosyalar:
Attığınız dosya boş yalnız.
1599412723720.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

watchdog oynamadım bilgisayar sürekli aniden donuyordu m330 ekran kartında sorun vardı eski driver yükledim ancak öyle düzeldi güncel sürümü kurarsam aniden donuor PC 2 saniyede bir
Maalesef güncel sürücüleri kurmak zorundasınız. Bu arada kusura bakmayın yanlış anlamışım watchdog konusunda yanlış görmüşüm. Tavsiye internetten araştırıp stabil sürüm kurmanız.

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Bu arada BİOS güncellemesinide kontrol edip yaparsanız sistem daha stabil çalışır. Aşağı da ki rehberden BİOS güncellemesinin nasıl yapıldığına göz atabilirsiniz.

Rehber - BIOS sürümü nasıl güncellenir?

Attığınız dosya boş yalnız.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef güncel sürücüleri kurmak zorundasınız. Bu arada kusura bakmayın yanlış anlamışım watchdog konusunda yanlış görmüşüm. Tavsiye internetten araştırıp stabil sürüm kurmanız.
tamam teşekkür ederim

Top Bottom