merhaba dosyayı açarken bunu açmaya yetkiniz yok diyor ve boş sayfa açılıyor zipe veya rara atmak isterkende hata veriyorEyvallah hocam ne demek. İyi günler de kullanın olası bir sorun da konu açıp etiket atın inceler çözümü söylerim.
Minidump dosyalarını CTRL+C alıp masaüstüne yapıştırın ardından rar ekleyin.merhaba dosyayı açarken bunu açmaya yetkiniz yok diyor ve boş sayfa açılıyor zipe veya rara atmak isterkende hata veriyor
https://s7.dosya.tc/server17/cuecsk/Desktop.rar.htmlMinidump dosyalarını CTRL+C alıp masaüstüne yapıştırın ardından rar ekleyin.
ne kadar sürer bakmanızMinidump dosyalarını CTRL+C alıp masaüstüne yapıştırın ardından rar ekleyin.
Hocam maalesef ben size belirli bir süre veremem ama şu anda inceliyorum sizin de dosyanızı. Bu zaman aldığınız hatalara göre değişecektir şu anda göz atıp size çözümeleri ve sorunu söyleyeceğim.https://s7.dosya.tc/server17/cuecsk/Desktop.rar.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar sürer bakmanız
tamam teşekkür ederimHocam maalesef ben size belirli bir süre veremem ama şu anda inceliyorum sizin de dosyanızı. Bu zaman aldığınız hatalara göre değişecektir şu anda göz atıp size çözümeleri ve sorunu söyleyeceğim.
Watchdog oynarken ekran kart; sürücü hatası almışsınız. Ekran kartınız da AMD sanırım.https://s7.dosya.tc/server17/cuecsk/Desktop.rar.html
ne kadar sürer bakmanız
watchdog oynamadım bilgisayar sürekli aniden donuyordu m330 ekran kartında sorun vardı eski driver yükledim ancak öyle düzeldi güncel sürümü kurarsam aniden donuor pc 2 saniyede birWatchdog oynarken ekran kart; sürücü hatası almışsınız. Ekran kartınız da AMD sanırım.
- DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve bu siteden sisteminizle uyumlu olan güncel ekran kartı sürücünüzü kurun.
- Buradan da DirectX runtime yazılımını sisteminize kurun.
Bu arada BİOS güncellemesinide kontrol edip yaparsanız sistem daha stabil çalışır. Aşağı da ki rehberden BİOS güncellemesinin nasıl yapıldığına göz atabilirsiniz.tamam teşekkür ederim
Attığınız dosya boş yalnız.Bugün eski bilgisayarıma Win 7 kurdum ve 2 kere mavi ekran hatası aldım dosyalar:
dmp.zip dosyasını indir - download
dmp.zip dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles7.dosya.tc
Maalesef güncel sürücüleri kurmak zorundasınız. Bu arada kusura bakmayın yanlış anlamışım watchdog konusunda yanlış görmüşüm. Tavsiye internetten araştırıp stabil sürüm kurmanız.watchdog oynamadım bilgisayar sürekli aniden donuyordu m330 ekran kartında sorun vardı eski driver yükledim ancak öyle düzeldi güncel sürümü kurarsam aniden donuor PC 2 saniyede bir
tamam teşekkür ederimBu arada BİOS güncellemesinide kontrol edip yaparsanız sistem daha stabil çalışır. Aşağı da ki rehberden BİOS güncellemesinin nasıl yapıldığına göz atabilirsiniz.
Rehber - BIOS sürümü nasıl güncellenir?
Attığınız dosya boş yalnız.
Alıntıyı görüntüle
Maalesef güncel sürücüleri kurmak zorundasınız. Bu arada kusura bakmayın yanlış anlamışım watchdog konusunda yanlış görmüşüm. Tavsiye internetten araştırıp stabil sürüm kurmanız.