Neler Yeni

Rehber Minidump dosyalarınızı bizlerle paylaşın.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Selamlar Valorant'ı açınca bilgisayar yeniden başlıyor mavi ekran gözükmüyor ama yeniden açılınca windows beklenmeyen bir kapanmadan kurtarıldı BlueScreen falan diyor minidump dosyasını hemen paylaşacağım ek bilgi vermek istedim windows 7 kullanıyorum ve 1 ay önce sorunsuz oynuyordum Valorant'ı yardımcı olursanız sevinirim [minidump - GOOGLEDRIVE]
Konu açın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ataberk Çakır
Mavi ekran aldıysanız minidump dosyalarını bizlerle paylaşın inceleyip size sorunu ve çözümü bildirelim.

Bu dosyaları bizlerle paylaşmak için bunları yapmanız gerekiyor:

• Masaüstüne bir klasör oluşturun.​
  • C:\Windows\Minidump Yolunu izleyerek orada bulunan .dmp uzantılı dosyaları masaüstün de oluşturduğunuz klasöre atın.​
  • .dmp uzantılı dosyaları attığınız klasörü sağ tıklayıp .rar ya da .zip olarak sıkıştırın. (Bunun için sisteminiz de WinRAR kurulu olması gerek.)​
  • Sıkıştırdığınız .dmp uzantılı dosyaları bizlerle paylaşın.​
Sıkıştırdığınız dosyaları bizlerle paylaşabilmek için aşağıda ki linklerden birine dosyayı ekleyip herkese açık yapıp linki bizler ile paylaşın.

Eğer .dmp uzantılı dosyalarını C:\Windows\Minidump yolun da bulamazsanız aşağı da ki ayarları açmanız gerekir. Eğer sizde de bulunmaz ise bu yolu izleyin.

Sisteminiz İngilizce ise:

Control Panel\System and Security\System\Startup and Recovery

Sisteminiz Türkçe ise:

Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem\Başlangıç ve Kurtarma

Alıntıyı görüntüle

Bu konuyu mavi ekran alan arkadaşlar ile paylaşın. Onlar da sizlere minidump dosyasını atsınlar.

Bu rehber de yazdığım gibi mavi ekran alıyorsanız minidump dosyalarını bizler ile paylaşın inceleyip size sorunu ve çözümü söyleyelim.

Şimdiden bol şans dilerim. İyi günler.

Önemli Not:

Dosyaları Rar eklerken ya da masaüstüne atarken sorun yaşarsanız kopyala yapıştır yöntemi ile masaüstüne dosya kurup onun içine atabilirsiniz minidump dosyalarını.
selamlar buna bakarmısınız çok sıkıntı yaşıyorum

Top Bottom