Arama sonuçları: *

1. mert savage

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

1 saat f1 2014 oynadım 3 kart düştü zaten iade ettim kartlar kaldı sattım 80 kuruşa falan
  2. mert savage

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Oyun satın alıp kart düşürdükten sonra iade etmiştim kartlar bende kalmıştı denenebilir
  3. mert savage

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Merhaba , sahte veya böbrek olma olasılığı nedir ? deneyen var mı ? rezzz
  4. mert savage

İnceleme Razer Basilisk X HyperSpeed Mouse İnceleme❗❕

5G Optik Sensör kullanıyor kronik sorunu falan da yok güzel ürün güzel inceleme güle güle kullan
  5. mert savage

Rehber !2500 TL Sıfır Sistem Toplama!

eline sağlk güzel
  6. mert savage

Rehber Uygun Fiyatlı APU Sistem Toplama Rehberi - 2567 TL

hpnin öyle bir psu modelini hiç duymadım kasa önü mesh 2 fanı var ssd çok iii anakart iyi ilk kez o rami duydum risk almaya gelmez psu ve ram hariç güzel
  7. mert savage

İnceleme Rampage SMX-R85 Gentle İnceleme

tamam o zaman soruyu şöyle düzeltiyim boşluklar ile alakalı sorun yaşadınız mı hiç ?
  8. mert savage

İnceleme Rampage SMX-R85 Gentle İnceleme

elinin terinin bu boşluklardan aşağı dökülmesinden korkuyorum böyle bişe mümkün mü hiç yaşadın mı ?
  9. mert savage

Rehber YouTube Music vs Spotify. Hangisi alınmalı?

itemsatış sadeceon sitelerinden 3 - 10 tl aralığında 3 aylık spotify hesapları satılıyor hepsi bedava methodlar sayesinde sizde yapın spotify kullanın
  10. mert savage

İnceleme JBL Tune 500BT Bluetooth Kulaküstü Kulaklık İncelemesi

Anqer q10 veya taotronics soundsurge 85 tercih edilebilir daha rahat ve kulakları kaplıyor bunlar benm için daha önemli özellikler birazcık kaba ama 500tb de çok kücük geliyor kulaklıga sırf 5.0 yok diye yağdıran anormaller var o yüzden almak isteyenlerde cayıyor diye düşünüyorum güzel inceleme...
  11. mert savage

İnceleme APEX LEGENDS MOBILE BETA İNCELEMESİ

bu kadar hızlı bir oyunun mobile çıkması şaşırttı
  12. mert savage

Rehber Kolayca Modem WIFI Hızı ve Çekim Gücü Arttırma Yöntemi !

kanal genişliği ne demek nasıl ayarlarım
  13. mert savage

uygulamada 13. kanal çok boş gözüküyordu bende geçme kararı aldım fakat hiçbirşey değişmemiş gibi :( 24mbps paket kullanıyorum aldıgım hız 19-24 arasındaydı simdi ise 21 altına düşmüyor normalmi? veya daha yüksek bir pakete geçince bu yaptıgım ayarı hissedebilirmiyim
  14. mert savage

hangi kanalı seçmeliyim ? 1 en iyisi galiba :( 1617801835 hangi kanalı seçmeliyim ? 1 en iyisi galiba :(
  15. mert savage

konu güncelmi yoksa artık işe yaramıyormu
  16. mert savage

Rehber League of Legends Başlangıç Rehberi

Mod ve yönetici arkadaşlardan rica ediyorum lütfen bu konuyu kaldırın arkadaş insanları lole başlamasına neden oluyor
  17. mert savage

Rehber Apex Legends Başlangıç Rehberi

Çok bilinen şeyler var ama yine de eline sağlık . M600 Spitfire ve FLATLİNE , R301 , R99 en iyi silahlar.
Top Bottom