xragu
80+ Gold
Dahası
Bugün bayadır piyasada olan Acer VG240YBMIIX monitörünü incelemesini yapıcağım.
ürünü aldım ve elime ulaştı çok iyi paketlenmiş bir şekilde geldi baya kalın bir havalı poşet ile sarılmıştı ürünü gittigidiyor üzerinden 1151tl gibi bir fiyata aldım şu anda 1200tl akaçede takip ederek ürünü alabilirsiniz . link:
ürünün incelemesine gelirsek
ürün çok güzel bir tasarımı var gayet normal incelikte ayak boyları uzun değil gayet normal bir boyuta sahip
arka tasarımını çok beğendim hawlı duruyor
girişleri 2 adet hdmi girişi
1 adet vga
2 adet vga ile kullanalar için ses portu koymuşlar( yanında geliyor)
üründe hiç bir ölü piksel çıkmadı çerçevesi gayet ince ve güzel tasarıma sahip.
NOT: üründen 1 adet vga kablosu çıkıyor tek beğenmediğim seçenek o ve vga ile freesync açamıyorsunuz hdmi lazım
ses sistemine gelirsek kullanılabilir bir hoporlörü mevcut sesi gayet iyi veriyor
inceleme bu kadardı sorunuz var ise sora bilirsiniz ilk incelemem yanlışım oldu ise kb.
...
ürünü aldım ve elime ulaştı çok iyi paketlenmiş bir şekilde geldi baya kalın bir havalı poşet ile sarılmıştı ürünü gittigidiyor üzerinden 1151tl gibi bir fiyata aldım şu anda 1200tl akaçede takip ederek ürünü alabilirsiniz . link:
Acer VG240YBMIIX 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG240YBMIIX 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer VG240YBMIIX 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
ürün çok güzel bir tasarımı var gayet normal incelikte ayak boyları uzun değil gayet normal bir boyuta sahip
arka tasarımını çok beğendim hawlı duruyor
girişleri 2 adet hdmi girişi
1 adet vga
2 adet vga ile kullanalar için ses portu koymuşlar( yanında geliyor)
üründe hiç bir ölü piksel çıkmadı çerçevesi gayet ince ve güzel tasarıma sahip.
NOT: üründen 1 adet vga kablosu çıkıyor tek beğenmediğim seçenek o ve vga ile freesync açamıyorsunuz hdmi lazım
ses sistemine gelirsek kullanılabilir bir hoporlörü mevcut sesi gayet iyi veriyor
inceleme bu kadardı sorunuz var ise sora bilirsiniz ilk incelemem yanlışım oldu ise kb.
...