Arama sonuçları: *

1. mszeyrek

Rehber PS oyunlarını PC'de oynayın! (700+ oyun)

vpn e gerek yok bölgesi amerika vb. olan bir hesap açmak yeterli. Ps nowda her oyunoynanmıyor o yüzden o kadar dakullanışlı değil tabi arada bir çok iyi oyunlar gelip gidiyor. 1619244307 rdr2 pcde var gow gelişti tlou zor gelir
  2. mszeyrek

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

n e bileyim belki telefonuna hot horny milfs in your area mesajı gelir belki başka bişi ben girmiyorum zaten.
  3. mszeyrek

Rehber Telefondan Bedava Bitcoin Kazma

pcden sanal telefon aç.
  4. mszeyrek

İnceleme PS5 Digital - Edition

Amazon de. Den 3 tane alırsanız bir tane bedava ps5iniz oluyor.
  5. mszeyrek

Rehber 1 Aylık Ücretsiz Google Stadia PRO Üyeliği Nasıl Alınır? (Ücretsiz Oyunlar Mevcut)

TT taahütüm bitsin denerim biri bana nisanda hatırlatsın.
  6. mszeyrek

Rehber Valorant VS Counter Strike: Global Offensive

rainbow skill ve taktik gerektiriyor 1-2 mermiye bakıyor hayatın ve öğreniş süreci bayağı kanser o yüzden asla CS vali gibi büyük sayılara çıkmayacak olsa da daha derin oynanışı ile bence daha iyi bir oyun (biraz noob olduğum için çok girmiyorum.
  7. mszeyrek

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

8 yıl TT mi those are rookie numbers ve şunu söyleyeyim ttnin binadan binaya çok değişiyor artık ev tutmadan komşudan hız testi sonuçları isteme çağına geldik.
  8. mszeyrek

Rehber Windows'ta CTRL tuşu ile kullanabileceğiniz klavye kısayolları

Ctrl alt delete ve Ctrl shift escyi çok kullanan bir tek ben olamam heralde.
  9. mszeyrek

Rehber Youtube Premium Almadan Nasıl Reklamsız İzleyebilirsiniz?

Chromeda addblock for YouTube kullanıyorum ve işe yarıyor. Operanınkini bilmiyorum.
  10. mszeyrek

Rehber Youtube Premium Almadan Nasıl Reklamsız İzleyebilirsiniz?

Sadece YouTube değil eğer en ucuz raspberry pi ve bir kaç aparat alırsaniz pi Hole ile mobil oyunlardan tut smart tv arayüzündeki reklamlara kadar (forum reklamları ve herhangi bir web sitenin reklamları da olur) engelleyebilirsiniz.
  11. mszeyrek

İnceleme Detroit: Become Human İncelemesi

*spoiler. connor full android ve öbürlerini kesiyor oynadığım şekil bu çünkü makine makinedir.
  12. mszeyrek

Rehber 🤩Bedava 6 Aylık Tinder Plus Nasıl Alınır? -BİTTİ-

Yani öyle. Kimse hayırlı bir iş için girmiyor böyle platformlara. Kimse tinderdan tanışıp evlenmez zaten. Tinder kullananla evlenilmez zaten.
  13. mszeyrek

Rehber 🤩Bedava 6 Aylık Tinder Plus Nasıl Alınır? -BİTTİ-

Sevgili yapmak için kullanmıyorlar zaten. (ben asla kullanmam onu da yazayım.)
  14. mszeyrek

Rehber Ryzen İşlemciler İçin Overclock Rehberi!

Hatta a serisi kullanmayan (chipset nesilden nesle değişiyor) ryzen threadripperlar da oc edilebiliyor.
  15. mszeyrek

Rehber Ryzen İşlemciler İçin Overclock Rehberi!

A serisi dışında herhangi bir anakart doğru terim x ve b serisi oc edebiliyor işte.
  16. mszeyrek

Rehber Monitör alırken nelere dikkat edilmeli (1, yüzeysel)

%120 srgb 3000:1 kontrast 300 nit parlaklık bir oyuncu ve dolayısıyla hızlı (ve ips olmayan) bir monitör için iyi diyebilirim.
  17. mszeyrek

Rehber Monitör alırken nelere dikkat edilmeli (1, yüzeysel)

Cmyknin bulunduğu tablo da şurada Ben bahsetmiş oldum konuyu okuyan birinin bilgilenmesi asıl amaç.
Top Bottom