Neler Yeni

Rehber Youtube Premium Almadan Nasıl Reklamsız İzleyebilirsiniz?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@Ercü ,

Engellediğiniz tek şey standart Web reklamları, YouTube içerisinde video izlerken çıkan reklamları engelleyemezsiniz, eğer engellenebilseydi her yerde bu konuşulurdu. Gidin bol reklamlı bir kanalın videosuna, engellenip engellenmediğini görün.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@Ercü ,

Engellediğiniz tek şey standart Web reklamları, YouTube içerisinde video izlerken çıkan reklamları engelleyemezsiniz, eğer engellebilseydi her yerde bu konuşulurdu. Gidin bol reklamlı bir kanalın videosuna, engellenip engellenmediğini görün.
Her gün izliyorum zaten. :D Sen bi dene istersen .

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
@Ercü ,

Engellediğiniz tek şey standart Web reklamları, YouTube içerisinde video izlerken çıkan reklamları engelleyemezsiniz, eğer engellenebilseydi her yerde bu konuşulurdu. Gidin bol reklamlı bir kanalın videosuna, engellenip engellenmediğini görün.
direk reklamı atla çıkıyor reklam yok kardeşim

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu yöntemlerin hiçbiri ile YouTube reklamlarını engelleyemezsiniz. Opera'dan uzak durunuz, zaten reklam engelleyicisi de oldukça pasif bir engelleyici, doğru düzgün tracker bile engelleyememekte.
Katılıyorum ve uBlock Origin öneriyorum.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Engellediğinizi sanıyorsunuz, oysa engellenen bir şey yok. Google'a ait olan bir platformda, Google'ın verdiği reklamları kıçı kırık bir engelleyici ile engelleyemezsiniz. Ki Opera'nın reklam engelleyicileri ne bir Pop-up ne de basit bir tracker engelleyebilmekte.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@ibrahimereen ,

Opera son dönemlerde veri hırsızlığı ile gündemde. Google'da reklamlara ağırlık verdiğinden sizden data toplamakta. Firefox kullanıp, üstüne DuckDuckGo arama motorunu kullanabilirsiniz.
Hocam, ben Edge kullanıyorum gayet hızlı ve güvenilir.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Sadece YouTube değil eğer en ucuz raspberry pi ve bir kaç aparat alırsaniz pi Hole ile mobil oyunlardan tut smart tv arayüzündeki reklamlara kadar (forum reklamları ve herhangi bir web sitenin reklamları da olur) engelleyebilirsiniz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Microsoft'ın da topladığı verileri biliyoruz. Bu verilerin toplanmasının önüne bir nebze de olsa geçmek için OOSU10 kullanılmalıdır. Tek seferlik kullanabileceğiniz portatif bu yazılım, Microsoft'ın veri toplayıcılarının bir kısmını bloke edecektir. Lakin bilinçsizce kullanmayınız.

direk reklamı atla çıkıyor reklam yok kardeşim

Reklamı atla çıkması reklam olmadığı anlamına gelmemekte.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Engellediğinizi sanıyorsunuz, oysa engellenen bir şey yok. Google'a ait olan bir platformda, Google'ın verdiği reklamları kıçı kırık bir engelleyici ile engelleyemezsiniz. Ki Opera'nın reklam engelleyicileri ne bir Pop-up ne de basit bir tracker engelleyebilmekte.
Chromeda addblock for YouTube kullanıyorum ve işe yarıyor. Operanınkini bilmiyorum.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Telefonda da Youtube Vanced öneririm. Bütün premium özelliklerini sunuyor

Top Bottom