Bir de bu değerlerle ayda ne kadar ve saatte ne kadar kazanırım?Sabah 10'dan beri çalışıyor değerler iyi mi? işlemci Ryzen 3 3100.
İşlemciyi %100 kullanıyor ve bilgisayarın hep açık kalması gerekli bence bir miktar yıpratırR5 3500X configi var mı ve değer mi mining yapmaya çok yıpratır mı
Yüzde yüz kullanıyorsa hep bencede yıpratıyodurİşlemciyi %100 kullanıyor ve bilgisayarın hep açık kalması gerekli bence bir miktar yıpratır
En alttaki.Yüzde yüz kullanıyorsa hep bencede yıpratıyodur
3200G + 8 GB ram kullanıyorum.2200G ile ne kadar kazabilirim? Gerçi işlemci zaten bir oyuna girdiğinde arada kasma yapıyor, bu işe girince daha çok kasma yapar.
Ben Ryzen 5 3600 ile kazıyorum günlük olarak 16-17 RTM kazanıyorum.Hocam güncel olarak r5 3600 kazancı ne durumda ?
Aynen kanka bak bozdu şuan aslşkşdarkadaslar herkeze merhaba, bu coinin mineri virustotal sitesinde taratınca trojenli diyor , güvenlik konusunda emin olan varmi . eski mesajlada işlemciyi %100 kullanıyor demiş , işlemciye zarari olmaz ama vramlari kötü olan anakrtlari bozabilir 12+ faz + pasif sogutmasi olmayan bu işi girmesin derim