Arama sonuçları: *

1. n7cati

İnceleme Asus Rog Strix XG249CM İnceleme

Rakipleride neredeyse aynı fiyatta , 240 hz'e göre normal bir fiyat
  2. n7cati

Ben normalde bu dell'in modelini alacaktım fakat 1 ms gtg olmadığından dolayı asusu aldım.
  3. n7cati

Selamlar! Ürünü 8 Aralık 2023 tarihinde gaminggen üzerinden satın aldım , almadan önce ghosting olmadığından eminim çünkü asus tuf ve asus rog modellerindeki ips panel monitörlerin hiçbirisinde ghosting'e denk gelmedim. Ürünü 8 aralıkta aldım 10 aralık sabahı geldi , gaminggen sağolsun çok...
  4. n7cati

İnceleme Glorious Model O Wireless İncelemesi

Beyaz çok güzel ama çok fazla kirleniyor sana kalmış
  5. n7cati

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

VDSL Geldiğinde türk telekomu arayıp sordum geçiş yapmadan önce , dedimki acaba fiber gibi olurmu yani birden fazla kişi kullanırken ping sorunu yaşar mıyım diye , onların cevabı ise bilmiyoruz bunun hakkında bilgi veremiyoruz oldu :D Bence türktelekomun çalışanlarını ve müşteri hizmetlerini...
  6. n7cati

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

Hayırlı olsun mehmet abi, bende 6-7 yıldır adsl kullanıyordum , şubat mart aylarında fiber gelicek demişlerdi sizdekinin tam tersi oldu bana vdsl geldi test şu şekilde :
  7. n7cati

İnceleme Glorious Model O Wireless İncelemesi

Selamlar, 1 Aydır Kullanmış Olduğum Glorious Model O Wireless İncelemesini Yapmaya Karar Verdim. Tasarım Petek Görünümlü Tasarımı İle Baya Hoş Duruyor , Elimin Boyutu 18 Uzunluk , 8 Genişlik Ve Elime Tam Oturuyor . Normalde Yeni Mouse'a Geçtiğimde 1 Ayda Zor Alışıyordum Fakat Gloriousa 2 Günde...
  8. n7cati

İnceleme Asus VG249Q1A İncelemesi

Selamlar! Forumda epey muhabbeti dönen ve sürekli alınır mı? nasıldır? Sorularına bir cevap olarak bu inceleme konusunu oluşturma kararı aldım. 7 Aydır kullandığım Asus VG249Q1A Hakkında Düşündüklerim Ve Kullanıcı Yorumum; Ürün Tasarımı ; Tasarım olarak arka kısmı biraz kaba , daha çok uçağa...
  9. n7cati

İnceleme Hp DHE-6005 Kablolu Soundbar İnceleme

Yüksek sesle müzik dinlemeyi seven birisi olarak tam benlik , mouse padimde hp ikisi uyumlu olur 😂
  10. n7cati

Baya iyiymiş ayrıca ses seviyesi de bana fiyatına göre güzel geldi
  11. n7cati

Anladım hocam , şu pc işlerini halledeyim galiba bende bi tane alıcam çok şık duruyor.
  12. n7cati

Elinize sağlık ama keşke biraz daha detay verseydiniz rgb ve ürün yazılımı hakkında vs.
  13. n7cati

İnceleme SteelSeries Arctis 9 Wireless 🎧

teşekkürler hocam aynı mouse pad bendede var fakat sizdeki aşındımı 3 aydır felan kullanıyorum mouse koyduğum kısım daha az kaygan bu biraz tilt etti beni
  14. n7cati

İnceleme SteelSeries Arctis 9 Wireless 🎧

hayırlı olsun hocam , mouse , mouse pad ve klavye marka model söyleyebilir misiniz hocam ?
Top Bottom