Arama sonuçları: *

1. nifak

İnceleme i5 13600KF - RTX 4070 sistem 1080P performansı

Umarım yaşamazsın hocam ben de yaklaşık 1 yıl kullandım sorunsuz sonra oldu olanlar.
  2. nifak

O seri sorunlu PWR_OK yanlış ayarlanmış. Ben de 850 olanı kullandım kıvılcım falan attı. Garip bir psu çok güven vermişti. Onu da geçtim atx 3.0 alırdım yerinizde olsam bu kadar yeni ürünlerle sistem kurmuşken.
  3. nifak

Psu hariç beğendim hayırlı olsun
  4. nifak

İnceleme DDR5 5200 MHZ CL40 vs DDR5 6000 MHZ CL30 RAM (İntel İşlemci)

Komşunun atına neden ateş ettin Eren neden?
  5. nifak

Arkadaşlar Kapiya Böyle Bi̇rşey Yapiştirmişlar Nedi̇r Bu ?

Tebligat gelmiş muhtara vermişler. Gidip alabilirsin muhtardan.
  6. nifak

Asus 100Tl kampanyası hakkında

Anladıım teşekkür ederim.
  7. nifak

Asus 100Tl kampanyası hakkında

Arkadaşlar incelememi yapıp asusa başvurumu göndermiştim bugün bana cevap olarak şöyle bir mail atmışlar. Değerli katılımcı, Promosyona katıldığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuz, yorum yapılan sitenin kampanya kapsamında listelenen satıcıların dışında olması veya başlangıçta beyan edilen...
  8. nifak

İnceleme Asus Rog Pugio 2 Wireless İnceleme

Valla G300S ten geçince 5 yıldan sonra Çok büyük geldi bana. Elim küçük değil aslında ama alışkanlık işte. Chakramın yanındaki çıkıntıyı sevmedim o yüzden bunu aldım.
  9. nifak

İnceleme Asus Rog Pugio 2 Wireless İnceleme

Fare hakkındaki ilk izlenimim gerçekten büyük olması. Ya da ben orta bir fareden geçtiğim için bana büyük geldi. Uzun yıllardır aynı fareyi kullandığım için alışma süreci olacaktır fakat şimdiden elimi daha rahat hissediyorum. Benim için en büyük artısı kablosuz olması ve gayet düzgün...
  10. nifak

İnceleme Haylou GT1 Plus TWS İncelemesi

Bilgisayara bağladın mı hiç? Bağladığında mikrofonu çalışıyor mu?
Top Bottom