İnceleme Asus Rog Pugio 2 Wireless İnceleme

nifak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Fare hakkındaki ilk izlenimim gerçekten büyük olması. Ya da ben orta bir fareden geçtiğim için bana büyük geldi. Uzun yıllardır aynı fareyi kullandığım için alışma süreci olacaktır fakat şimdiden elimi daha rahat hissediyorum. Benim için en büyük artısı kablosuz olması ve gayet düzgün, gercikmesiz çalışması. Rgb si güzel. Ayarlanabiliyor istediğiniz gibi asus yazılımı ile. Arka kapağının altında kalan rog logosunun rgbsi bulanık görünüyor. Çünkü kapak şeffaf ama buzlu gibi bir tık. Kenarları sert plastik. Bir tık terleme yapabiliyor uzun süre tuttuğunuzda. Kayması gayet güzel. Orta tekerlek hissiyatı çok iyi tam kıvamında. Ne sert ne yumuşak. Yandaki tuşlara alışamadım sanırım sağda olanları çıkaracağım. Elim sürekli onlara değiyor. Ben makro tarzı şeyler kullanmadığım için değmesi beni rahatsız ediyor fakat çıkarabilmek güzel. Makro atayacak olanların bu özellik çok işine gelebilir. Tasarım olarak çok beğendim gayet sade. 2 gündür kullanıyorum. Henüz şarja takmadım geldiğinden beri. Toplamda 10-12 saattir açık fare. O yüzden şarj ve kablolu kullanım konusunda bir yorum yapamayacğım. Şimdilik memnunum. İndirimle 600 TL gibi bir fiyata aldım. Bu fiyata gayet alınabilir diyorum.

pugio 2'nin neresi büyük hacı :D küçücük fare. el boyutun çok küçük diye tahmin ediyorum. hayırlı olsun, güzel ürün. ama 600 tl çok bence. rog chakram 99 tl farkla daha mantıklıydı indirimde

pugio 2'nin neresi büyük hacı :D küçücük fare. el boyutun çok küçük diye tahmin ediyorum. hayırlı olsun, güzel ürün. ama 600 TL çok bence. rog chakram 99 TL farkla daha mantıklıydı indirimde
Valla G300S ten geçince 5 yıldan sonra Çok büyük geldi bana. Elim küçük değil aslında ama alışkanlık işte. Chakramın yanındaki çıkıntıyı sevmedim o yüzden bunu aldım.

Geri