İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

epomaker 4000mAh r75 8000mAh bu durum etkilyor beni bende kararsızım
1760299384733.webp

yapay zekaya doğru bilgiler verdikten sonra karşılaştırma yapmasını istedim ve sonuçlar bu, bence epomaker daha performanslı duruyor, 4000mah olmasına rağmen alınır zaten yatarken takarsın şarja olur biter

Alıntıyı görüntüle
yapay zekaya doğru bilgiler verdikten sonra karşılaştırma yapmasını istedim ve sonuçlar bu, bence epomaker daha performanslı duruyor, 4000mah olmasına rağmen alınır zaten yatarken takarsın şarja olur biter
bunun yanında garantisi hizmeti vs. de önemli ama gaminggenden alınırsa sıkıntı çıkmaz gibi duruyor. eğer siz tercihinizi yaparsanız bilgilendirin ben biraz daha araştıracağım

bunun yanında garantisi hizmeti vs. de önemli ama gaminggenden alınırsa sıkıntı çıkmaz gibi duruyor. eğer siz tercihinizi yaparsanız bilgilendirin ben biraz daha araştıracağım
1760300788656.webp

epomakerdaki şu knob olayı ve knob sevmeyenler için prinstcreen ve pause tuşu da takılabilme olayı çok iyi ve kasasında kabloyla kullanım için kablonun yönünü ayarlamak içinde olan kasa şeklide çok düşünceli olmuş
1760301224705.webp

ömürlük olarakta epomaker bariz şekilde daha iyi, benim için tek sorunu sesi ama onuda basit bir bant katmanı ekleyerek baya güzel olabiliyor, aule hero84 he klavyem satılabilirse direkt epomaker alıcam he bide 6 gramcık daha hafif :) sizin görüşleriniz neler?

Alıntıyı görüntüle
epomakerdaki şu knob olayı ve knob sevmeyenler için prinstcreen ve pause tuşu da takılabilme olayı çok iyi ve kasasında kabloyla kullanım için kablonun yönünü ayarlamak içinde olan kasa şeklide çok düşünceli olmuşAlıntıyı görüntüle
ömürlük olarakta epomaker bariz şekilde daha iyi, benim için tek sorunu sesi ama onuda basit bir bant katmanı ekleyerek baya güzel olabiliyor, aule hero84 he klavyem satılabilirse direkt epomaker alıcam he bide 6 gramcık daha hafif :) sizin görüşleriniz neler?
4k veya 8k kullanımda kaç gün dayanır? ve yazılımı kolay kullanılabilir mi? daha incelemedim yazılımını

evet şimdi bir baktım sesi diğerlerine göre geride kalıyor ama hala kararsızım. 2 sininde iyi olduğu noktalar var. asus rog scope 2 96 wireless var o satılınca umarım güzel bir karar verip 2sinden birini alırım ve memnun kalırım. eğer siz benden önce alırsanız görüşlerinizi bekliyorum

4k veya 8k kullanımda kaç gün dayanır? ve yazılımı kolay kullanılabilir mi? daha incelemedim yazılımını
bende tam yazılımına bakıyordum yazılımıda gayet kullanışlı, en azından her açılışında çince açılmıyor, ayrıca başka kullanıcıların oluşturduğu makro,ışıklandırma ve ayarların profillerinede uygulama üzerinden ulaşabiliyorsun
1760302869939.webp
bide r75 pro incelemesi yapan kişi
1760303089042.webp

yazmış ve bu özellikte epomaker da var vede çok şık durduğunu söyleyebilirim bide en azından yıllardır bu piyasada olan bir marka epomaker, gaminggendede 2 yıl birebir değişim garantili olmasınada bakarsak daha iyi gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

süre olarakta 30-40 saat gittiği söyleniyor 8k da, rgb kapalıykende 120 saate kadar dayandığı yazıyor ama yatarken şarja takarsan sonsuza kadar gider :D

evet şimdi bir baktım sesi diğerlerine göre geride kalıyor ama hala kararsızım. 2 sininde iyi olduğu noktalar var. asus rog scope 2 96 wireless var o satılınca umarım güzel bir karar verip 2sinden birini alırım ve memnun kalırım. eğer siz benden önce alırsanız görüşlerinizi bekliyorum
şı videonun 2:10 süresinde stock sesi var ve 4.40 da kağıt bant yapıştırdığı yer ve ardında o şekildeki sesi var(6:50), acayip fark ediliyor ses değişimi, ses değiştirilebilen bir şey eksi bir yön olarak görmeyebilirsiniz

Son düzenleme:
bende tam yazılımına bakıyordum yazılımıda gayet kullanışlı, en azından her açılışında çince açılmıyor, ayrıca başka kullanıcıların oluşturduğu makro,ışıklandırma ve ayarların profillerinede uygulama üzerinden ulaşabiliyorsunAlıntıyı görüntüle bide r75 pro incelemesi yapan kişi Alıntıyı görüntüle
yazmış ve bu özellikte epomaker da var vede çok şık durduğunu söyleyebilirim bide en azından yıllardır bu piyasada olan bir marka epomaker, gaminggendede 2 yıl birebir değişim garantili olmasınada bakarsak daha iyi gibi duruyor

süre olarakta 30-40 saat gittiği söyleniyor 8k da, rgb kapalıykende 120 saate kadar dayandığı yazıyor ama yatarken şarja takarsan sonsuza kadar gider :D

şı videonun 2:10 süresinde stock sesi var ve 4.40 da kağıt bant yapıştırdığı yer ve ardında o şekildeki sesi var(6:50), acayip fark ediliyor ses değişimi, ses değiştirilebilen bir şey eksi bir yön olarak görmeyebilirsiniz
bant yapıştırmak sıkıntı deil mi klavye için?

bant yapıştırmak sıkıntı deil mi klavye için?
Hiçte bile değil, sesi baya güzelleşiyor ben alırsam ilk başta normal sesine bakıcam beğenmezsem kağıt bant yapıştırıcam, sırf ses yüzünden daha güzel bir klavyeyi heba etmek olmaz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,004
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri