Arama sonuçları: *

1. sezerbey98

RTX 3090 GIGABYTE GAMING OC İNCELEMEM - Ultra mini inceleme

ACER PREDATOR XB3 27" 4K 144Hz 1 ms IPS HDR400 ( Satışı yok , 4 ms versiyonları satışta artık )
  2. sezerbey98

4K için fazla fazla yetiyor. 5500 ile 5600 arası bir konumda işlemci. 4K'nın en büyük avantajı da işlemci olayı. 11400F bana fazla fazla yeterli. 1440p çözünürlükte RTX 3080'e kadarını besler muhtemelen ama 4K'da RTX 3090ı layıkıyla besliyor benim için
  3. sezerbey98

Kullanılan monitör : 4K 144Hz Marka : GIGABYTE GAMING OC RTX 3090 İşlemci : i5 11400F BIOS Mod : O.C BIOS Kasa: Asus Prime AP201 Mini Tower Kasa fanları : Silverstone Air Blazer 120 R PSU : Coolermaster 700w Lite ( 80 Plus Düz ) Ses ( Az duyuluyor ) Öncelikle kartı %100 power / 81 derece...
  4. sezerbey98

RX 6900XT gibi bir kartı R5 5600X ile çalıştırıp 1080p açtım. Resimsiz inceleme

Fiyatların son durumunu bilmiyorum ama 13 bine rahat 6800XT varken 17 bine 6900XT görüyordum eğer yaklaşmışsa fiyatlar banko 6900XT tercih edilir ama çok fark varsa 2K 1080p için 6800XT yeterli . 6900XT'yi beslemek de zor . Fakat 6900XT 4K konusunda daha önde bir kart mesela 3080Ti rakibi ve çok...
  5. sezerbey98

1080p gayet güzel bir çözünürlük ama 4K sonrası göz görmüyor hocam yoksa ayıp olmasın ben de çok hava atar gibi yazmışım hahaha 4K gerçekten ezber değiştiriyor anlatamam . Dışarıdan göründüğü gibi değil yani . Fakat zahmetli de bir iş. Evet işlemcini düşük seçtirir o konuda ekonomik davrandırır...
  6. sezerbey98

RX 6800XT cennettir. Hatta şunu belirteyim RX 6900XT sahibi olarak eğer 4K kullanmasam emin ol RX 6800XT alırdım bütçem olsa bile. Sağlam sistem 1666096290 Hocam 7 gün sonra gördüm. RX 6700 dediğimiz kart RTX 3060Ti gücünde sayılır . R5 5500 ise 10400F işlemcisi gücünde . Yani her ikisi de...
  7. sezerbey98

Arkadaşlar hortlamış konum , bu konudan sonra sistemi ve monitörü komple satıp PS5 + 4K 144Hz monitör dizmiştim. PS5'e max 1 sene dayandım sonra PC'yi gözüm aradı. Şuanda RX 6900XT - i5 11400F kombosuyla 4K 144Hz açıyorum. 1080p ile RX 6900XT'de oyun oynadığımı sanmışım ama yanılmışım. Bu çok...
  8. sezerbey98

İnceleme CoolerMaster Masteraccessory GPU HOLDER ARGB

Reis Sapphire Nitro+ RX 6600XT de bükülmez be :rolleyes: Güle güle kullan keşke şu tarz şeyler daha da ucuz olsa da alsak
  9. sezerbey98

Corsair Void Elite 7.1 ilk bakış mini inceleme (Resimsiz)

Bu forumda görmesem muhtemelen kaçıracaktım. Teşekkürler . Şansa buldum :D
  10. sezerbey98

Corsair Void Elite 7.1 ilk bakış mini inceleme (Resimsiz)

Arkadaşlar Monster Pusat 7.1 sonrası Void Elite aldım. Pusat resmen müzik için yapılmış ama oyundan uzak bir kulaklık olmuş diyebilirim. Neyse madde madde beğendiğim şeyleri ve Pusattan sonra beni üzen sevindiren kısımları anlatayım . Void Elite beğendiğim özellikler : - 500 TL fiyat etiketi...
  11. sezerbey98

ITOPYA önyargılarınızı kırmak adına adım adım sipariş incelemem (Resimsiz)

Arkadaş KOYUN lafı da ne zorunuza gitmiş almayın 100₺ Fazla verin gitsin . Bende sorun olsa yerine giderim telefondan bağlanmam zaten
  12. sezerbey98

Lafın gelişi bu. Aynı yakadayım . Benim için kargoya veriliş süresi önemli . Milletin de ne zoruna gitti :D Pardon beyler bi dahakine sipariş notu olarak " GEÇ YOLLAYIN " derim . Altıüstü kulaklık hani adamlar üzülerek söylüyorum ki kulaklığımı ertesi gün kargoladılar :( keşke 1 ay sonra...
  13. sezerbey98

Rehber Ramazanda daha rahat ve daha az zorlanarak nasıl oruç tutulur? Kısa bir rehber

Benim bir de önerim var . Saat 5'te yatın akşam 5'te kalkın bi kaç saat iftarı bekleyin.
  14. sezerbey98

Montajları ben de yalanlamıyorum. Millet artık şunu şunu da almam diyor . Bu markayı karalamaktır. Ve bu kişilere markanın dava açması gerek . Marka neredeyse dolandırıcı sahtekar ilan edilecek az kalmış. Ben trendyol'dan kemer aldım marka da bilindik ünlü marka. Altıüstü kemer 2 haftada geldi...
  15. sezerbey98

Ben zaten montajlanabilir değil diye ayırmadım. Bir parça ürün bile almaya korkanlar için canlı bir deneyim sundum. Şu konuda " kargoya verilmedi , kargo kırıldı , ürün bozuk " desem millet beni alkışlayacak gibi. Altı üstü kulaklık aldım , kargoya verdiler dedim canlı bir deneyim yazdım . Bunu...
  16. sezerbey98

Arkadaş banlandı. Çok sağolsun adminler. Tartışsa eyvallah geliyor daha da ağırlaştırıyor konuyu . Milletin ön yargısını kırmak adına açtım illa sorunlar oluşur UPS veya ITOPYA kaynaklı. Gelin buraya yazın ne böyle ya tartışmak için kavga için adam mı arıyorsunuz ? 1618260469 Evet ya bazıları...
  17. sezerbey98

Bu tarz toxic olmayan yorumlar görmek ne hoş. Sürü psikolojisi yerine deneyip yorumlarını yazan insanların yorumları her zaman değerli benim için. Umarım benim de öyle gelir. O zaman " ŞEKER BİLE ALMAM" demek yerine bir tane de klavye alırım :D Adına sevindim ayrıca hayırlı olsun sistem ne...
  18. sezerbey98

E alma hocam 50-100 tl ver güvendiğin yerden al napayım . Doğrudur hocam. Ben de müşteriyim. Önyargı olur diye ben de bir konu açıp güncellemeleri dökmek istedim. Şimdiden linç yiyeceğim sanırım. Yakında bu forumu bırakmayı düşünüyorum. AMD kullandım , İTOPYA konusu açtım , soru sordum diye...
Top Bottom