slayerzs34
80+ Bronze
Fikir benim fikrim seni ilgilendirmez.Toplama PCde zaten geç geldiği belli ama SAKIZ BİLE ALMAM , 100 TL VERİR BAŞKA SİTEDEN
Fikir benim fikrim seni ilgilendirmez.Toplama PCde zaten geç geldiği belli ama SAKIZ BİLE ALMAM , 100 TL VERİR BAŞKA SİTEDEN
Koyun sürüsü psikolojisi lafını sana yedirecek kanıtlarım ile yorum yazıyorum. İtopya mi? Asla.
Senin bu dediklerin de firmayı kötülemek. Kanıtın varsa da " şu tür şeyler yaşadım bir daha ordan almam " demelisin. Firmadan bir şey almadan firma kötüleyenler de oluyor. Zoruna gittiyse fikrimi sen de önemseme koçum benimFikir benim fikrim seni ilgilendirmez.
bende aynı kualklığı aldım indirimde az önce verildi bizim burdaki ups kötü tahminen geç gelecek fakat onların suçu değil kargo firması berbatBirçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...
10 Nisan Cumartesi : Corsair Void Elite 7.1 Kulaklık siparişi verildi.
11 Nisan Pazar : Kargoya verilmedi çünkü haftasonu
12 Nisan Pazartesi : SİPARİŞ KARGOYA VERİLDİ **** UPS İLE
Dediğim gibi ben yaşadıklarımı biliyorum. Sakız dahi almam oradan yeğenim ben oraya 17 milyar para vermişim. O koçum kelimesini sana yediririm.Senin sorunun önce neyle alakalı olduğunu söylemelisin. Toplama PC mi aldığını , kırık mı geldi ürün , büyük indirimden mi aldın neler yaşandığını söylemeden insanlara SAKIZ ALMAM dersen böyle yorum yaparım. Dediğim gibi ben kulaktan dolma değil direk denerim yaşarım varsa sorun gözümle görürüm. Gözümle görmeden hiçbir firmayı kötülemem. Sorun yaşarsam da yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin bu dediklerin de firmayı kötülemek. Kanıtın varsa da " şu tür şeyler yaşadım bir daha ordan almam " demelisin. Firmadan bir şey almadan firma kötüleyenler de oluyor. Zoruna gittiyse fikrimi sen de önemseme koçum benim
Ekşi sözlük üzerindeki 10 yorumun 6'sı olumsuz.Birçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...
Dediğim gibi ben yaşadıklarımı biliyorum. Sakız dahi almam oradan.
Ekşi sözlük üzerindeki 10 yorumun 6'sı olumsuz.
Uzun süre Technopat üzerinde takıldım. Yine her ne kadar önerilse de buradan da şikayetler buldum.
Burada da var birçok kişinni kargosu geç gelebiliyor.
Müşteri hizmetleri hakkında şu ana kadar olumlu yorum 2-3 tane görmüşümdür zaten.
Kalkıp ta böyle bir siteyi DA Sistemleri hariç öneremem.
Yine de bu piyasaya bi İtopya lazım.E alma hocam 50-100 TL ver güvendiğin yerden al napayım .
Doğrudur hocam. Ben de müşteriyim. Önyargı olur diye ben de bir konu açıp güncellemeleri dökmek istedim. Şimdiden linç yiyeceğim sanırım. Yakında bu forumu bırakmayı düşünüyorum. AMD kullandım , İTOPYA konusu açtım , soru sordum diye linçler yiyorum. Altıüstü şuraya güncellemeleri yazıcam demiştim İlla 2 siparişim de sorunlu gelmiştir ama henüz sistem almadım , büyük indirimlerde asla ürün almadım , kırık ürünüm de olmadı henüz. Olursa onu da yazarım. Bu yazımdan para da kazanmıyorum zaten
La çocuğum koçum moçum sürü bilmem ne diyorsun insanı kıllandırıyorsun. Hitap kelimelerine dikkat et önceE alma hocam 50-100 TL ver güvendiğin yerden al napayım .
Doğrudur hocam. Ben de müşteriyim. Önyargı olur diye ben de bir konu açıp güncellemeleri dökmek istedim. Şimdiden linç yiyeceğim sanırım. Yakında bu forumu bırakmayı düşünüyorum. AMD kullandım , İTOPYA konusu açtım , soru sordum diye linçler yiyorum. Altıüstü şuraya güncellemeleri yazıcam demiştim İlla 2 siparişim de sorunlu gelmiştir ama henüz sistem almadım , büyük indirimlerde asla ürün almadım , kırık ürünüm de olmadı henüz. Olursa onu da yazarım. Bu yazımdan para da kazanmıyorum zaten
Sen de çıkış yapma aniden o zaman koç.La çocuğum koçum moçum sürü bilmem ne diyorsun insanı kıllandırıyorsun. Hitap kelimelerine dikkat et önce
Halen devam ediyorsun bak. Senin koçun gibi mi görünüyorum oradan bakınca ? Bir yerine sokarım o kelimeyi haddini bil, andaval.Sen de çıkış yapma aniden o zaman koç.
10/04/2021 Günü Pc Satın aldım,1 saat önce kargoya verildi cidden güzel bir firmaBirçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...
10 Nisan Cumartesi : Corsair Void Elite 7.1 Kulaklık siparişi verildi.
11 Nisan Pazar : Kargoya verilmedi çünkü haftasonu
12 Nisan Pazartesi : SİPARİŞ KARGOYA VERİLDİ **** UPS İLE
Bende monitör aldım hafta sonu diye kargolanmadı. Pazartesi günü sabah kargoladılar gayet memnunum. Sırada BBL Tactic almak kaldı tabi stoklar yenilenirse.
10/04/2021 Günü Pc Satın aldım,1 saat önce kargoya verildi cidden güzel bir firma
Kes lan velet