Neler Yeni

ITOPYA önyargılarınızı kırmak adına adım adım sipariş incelemem (Resimsiz)

SkyMoon

80+
İtopya'dan şimdiye kadar 4 siparişim oldu.

Stok sormak için aradığımda hiçbir zaman uzun süre beklemedim. Ama şikayet, iade, iptal işlemlerim olmadı.

En son geçen Perşembe Corsair Dark Core RGB Pro SE mouse ile Corsair Void Elite 7.1 Wireless beyaz kulaklık aldım. Aynı gün kargoya verdiler cuma günü UPS'te getirdi. Kutularda hiçbir şekilde bir deformasyon va hiçbir şey yoktu. Özetle ertesi gün geldi kargom.

Dün gecede Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed Türkçe RGB Mekanik klavye aldım. Bugün kargoya verilmedi. Büyük ihtimalle yarın verilir.

Benim anladığım tek ürün alacaksanız ve hemen kargolanmasını istiyorsanız Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri alışveriş yapın. Belli ki haftasonu sipariş sayısında artış oluyor ve haftaiçine yayıyorlar tüm gönderilecek olanları. İkincisi indirim dönemlerinde tek ürün de alsanız, sistem de alsanız beklemeye razı olacaksınız.

Birde arada sponsor olduğu yayıncılar üzerinden satışlarını arttırıyorlar, o dönemlerde de sıkıntı çıkıyor.

E bu kadar çok satışan ürünün, iadesi, değişimi, iptali gibi işlemleri uzun sürüyor çünkü adamların Vatan Bilgisayar'daki gibi büyük bir operasyon ağı ya da çalışan sayısı yok. Sadece Kartal'da 9000 metrekarelik yerleri var ve bütün Türkiye'ye satış yapıyorlar.

Bazı şeyleri de normal karşılamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Top Bottom