Neler Yeni

ITOPYA önyargılarınızı kırmak adına adım adım sipariş incelemem (Resimsiz)

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Koyun sürüsü psikolojisi lafını sana yedirecek kanıtlarım ile yorum yazıyorum. İtopya mi? Asla.

Senin sorunun önce neyle alakalı olduğunu söylemelisin. Toplama PC mi aldığını , kırık mı geldi ürün , büyük indirimden mi aldın neler yaşandığını söylemeden insanlara SAKIZ ALMAM dersen böyle yorum yaparım. Dediğim gibi ben kulaktan dolma değil direk denerim yaşarım varsa sorun gözümle görürüm. Gözümle görmeden hiçbir firmayı kötülemem. Sorun yaşarsam da yazarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikir benim fikrim seni ilgilendirmez.
Senin bu dediklerin de firmayı kötülemek. Kanıtın varsa da " şu tür şeyler yaşadım bir daha ordan almam " demelisin. Firmadan bir şey almadan firma kötüleyenler de oluyor. Zoruna gittiyse fikrimi sen de önemseme koçum benim :D

Skyline R34

80+ Bronze
Birçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...

10 Nisan Cumartesi : Corsair Void Elite 7.1 Kulaklık siparişi verildi.
11 Nisan Pazar : Kargoya verilmedi çünkü haftasonu
12 Nisan Pazartesi : SİPARİŞ KARGOYA VERİLDİ **** UPS İLE
bende aynı kualklığı aldım indirimde az önce verildi bizim burdaki ups kötü tahminen geç gelecek fakat onların suçu değil kargo firması berbat

slayerzs34

80+ Bronze
Senin sorunun önce neyle alakalı olduğunu söylemelisin. Toplama PC mi aldığını , kırık mı geldi ürün , büyük indirimden mi aldın neler yaşandığını söylemeden insanlara SAKIZ ALMAM dersen böyle yorum yaparım. Dediğim gibi ben kulaktan dolma değil direk denerim yaşarım varsa sorun gözümle görürüm. Gözümle görmeden hiçbir firmayı kötülemem. Sorun yaşarsam da yazarım

Senin bu dediklerin de firmayı kötülemek. Kanıtın varsa da " şu tür şeyler yaşadım bir daha ordan almam " demelisin. Firmadan bir şey almadan firma kötüleyenler de oluyor. Zoruna gittiyse fikrimi sen de önemseme koçum benim :D
Dediğim gibi ben yaşadıklarımı biliyorum. Sakız dahi almam oradan yeğenim ben oraya 17 milyar para vermişim. O koçum kelimesini sana yediririm.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Birçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...
Ekşi sözlük üzerindeki 10 yorumun 6'sı olumsuz.
Uzun süre Technopat üzerinde takıldım. Yine her ne kadar önerilse de buradan da şikayetler buldum.
Burada da var birçok kişinni kargosu geç gelebiliyor.
Müşteri hizmetleri hakkında şu ana kadar olumlu yorum 2-3 tane görmüşümdür zaten.
Kalkıp ta böyle bir siteyi DA Sistemleri hariç öneremem.

Kaliteli indirimelr oluyor özellikle bir monitör piyasa fiyatının 1000 tl aşağısında satıldı.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Dediğim gibi ben yaşadıklarımı biliyorum. Sakız dahi almam oradan.

E alma hocam 50-100 tl ver güvendiğin yerden al napayım .
Ekşi sözlük üzerindeki 10 yorumun 6'sı olumsuz.
Uzun süre Technopat üzerinde takıldım. Yine her ne kadar önerilse de buradan da şikayetler buldum.
Burada da var birçok kişinni kargosu geç gelebiliyor.
Müşteri hizmetleri hakkında şu ana kadar olumlu yorum 2-3 tane görmüşümdür zaten.
Kalkıp ta böyle bir siteyi DA Sistemleri hariç öneremem.

Doğrudur hocam. Ben de müşteriyim. Önyargı olur diye ben de bir konu açıp güncellemeleri dökmek istedim. Şimdiden linç yiyeceğim sanırım. Yakında bu forumu bırakmayı düşünüyorum. AMD kullandım , İTOPYA konusu açtım , soru sordum diye linçler yiyorum. Altıüstü şuraya güncellemeleri yazıcam demiştim :D İlla 2 siparişim de sorunlu gelmiştir ama henüz sistem almadım , büyük indirimlerde asla ürün almadım , kırık ürünüm de olmadı henüz. Olursa onu da yazarım. Bu yazımdan para da kazanmıyorum zaten

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
E alma hocam 50-100 TL ver güvendiğin yerden al napayım .

Doğrudur hocam. Ben de müşteriyim. Önyargı olur diye ben de bir konu açıp güncellemeleri dökmek istedim. Şimdiden linç yiyeceğim sanırım. Yakında bu forumu bırakmayı düşünüyorum. AMD kullandım , İTOPYA konusu açtım , soru sordum diye linçler yiyorum. Altıüstü şuraya güncellemeleri yazıcam demiştim :D İlla 2 siparişim de sorunlu gelmiştir ama henüz sistem almadım , büyük indirimlerde asla ürün almadım , kırık ürünüm de olmadı henüz. Olursa onu da yazarım. Bu yazımdan para da kazanmıyorum zaten
Yine de bu piyasaya bi İtopya lazım.
Arada yaptığı indirimler,özellikle mağazaların olması filan onu iyi yapıyor.
İnşallah mutlu mesut alışveriş yaparsınız kısmeti bize :D

slayerzs34

80+ Bronze
E alma hocam 50-100 TL ver güvendiğin yerden al napayım .

La çocuğum koçum moçum sürü bilmem ne diyorsun insanı kıllandırıyorsun. Hitap kelimelerine dikkat et önce

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC

10 Nisan Cumartesi : Corsair Void Elite 7.1 Kulaklık siparişi verildi.
11 Nisan Pazar : Kargoya verilmedi çünkü haftasonu
12 Nisan Pazartesi : SİPARİŞ KARGOYA VERİLDİ **** UPS İLE
10/04/2021 Günü Pc Satın aldım,1 saat önce kargoya verildi cidden güzel bir firma
(y)

WXEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Barış Çom
Bende monitör aldım hafta sonu diye kargolanmadı. Pazartesi günü sabah kargoladılar gayet memnunum. Sırada BBL Tactic almak kaldı tabi stoklar yenilenirse.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Bende monitör aldım hafta sonu diye kargolanmadı. Pazartesi günü sabah kargoladılar gayet memnunum. Sırada BBL Tactic almak kaldı tabi stoklar yenilenirse.

Bu tarz toxic olmayan yorumlar görmek ne hoş. Sürü psikolojisi yerine deneyip yorumlarını yazan insanların yorumları her zaman değerli benim için. Umarım benim de öyle gelir. O zaman " ŞEKER BİLE ALMAM" demek yerine bir tane de klavye alırım :D
10/04/2021 Günü Pc Satın aldım,1 saat önce kargoya verildi cidden güzel bir firma
(y)

Adına sevindim ayrıca hayırlı olsun sistem ne peki ?

Allah akıl fikir eylesin.

Son düzenleme:
Top Bottom