Neler Yeni

ITOPYA önyargılarınızı kırmak adına adım adım sipariş incelemem (Resimsiz)

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Ekran kartı aldım 10 günde geldi
kasa aldı 8 günde geldi
arkadasıma kulaklık aldık 11 günde geldi
arkadasıma ssd aldık indirimde 12 günde geldi
Ellerinden gelse 1 ay sonra yollarlar 😂😂

odemirel0

80+ Bronze
koyun psikolojisimi bilmem adamlar yaşamışki önermediler incehesaptan aldım mersinde oturuyorum üçüncü gün 11 gibi elimdeydi kargo

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı

Arkadaş banlandı. Çok sağolsun adminler. Tartışsa eyvallah geliyor daha da ağırlaştırıyor konuyu . Milletin ön yargısını kırmak adına açtım illa sorunlar oluşur UPS veya ITOPYA kaynaklı. Gelin buraya yazın ne böyle ya tartışmak için kavga için adam mı arıyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ellerinden gelse 1 ay sonra yollarlar 😂😂

Evet ya bazıları da öyle sorunlar yaşıyor hak veriyorum. Zaten bu konuda aslında aslında anakonu açılsa " Şu indirimde şu ürünü aldım geç geldi " diye . Mesela çook geç gelen kargolar da varmış çok erken gelen kargolar da varmış sanırım ürün ve indirime göre değişiyor

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Arkadaş banlandı. Çok sağolsun adminler. Tartışsa eyvallah geliyor daha da ağırlaştırıyor konuyu . Milletin ön yargısını kırmak adına açtım illa sorunlar oluşur UPS veya ITOPYA kaynaklı. Gelin buraya yazın ne böyle ya tartışmak için kavga için adam mı arıyorsunuz ?
O arkadaş da sıkıntı var sanırım neyse. Hocam sızde koyun vs. gibi hitap etmeyin yani görülen şikayetlere göre insanlar öyle düşünüyor olabilir.

Evet ya bazıları da öyle sorunlar yaşıyor hak veriyorum. Zaten bu konuda aslında aslında anakonu açılsa " Şu indirimde şu ürünü aldım geç geldi " diye . Mesela çook geç gelen kargolar da varmış çok erken gelen kargolar da varmış sanırım ürün ve indirime göre değişiyor
Ben de ups den şikayetçiyim ama yapıcak bir şey yok 😂 (itopya dan bir şey almadım o kargo firmasından şikayetçiyim)

odemirel0

80+ Bronze
1tb hdd indirimde almayı düşünüyorum ama emin değilim .s

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Birçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...

10 Nisan Cumartesi : Corsair Void Elite 7.1 Kulaklık siparişi verildi.
11 Nisan Pazar : Kargoya verilmedi çünkü haftasonu
12 Nisan Pazartesi : SİPARİŞ KARGOYA VERİLDİ **** UPS İLE
Arkadaşım 1. cisi montaj gerektirmeyen ürün alıyorsun 2. cisi büyük bir indirim kampanya yok öyle yoğunluk yok.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Arkadaşım 1. cisi montaj gerektirmeyen ürün alıyorsun 2. cisi büyük bir indirim kampanya yok öyle yoğunluk yok.

Ben zaten montajlanabilir değil diye ayırmadım. Bir parça ürün bile almaya korkanlar için canlı bir deneyim sundum. Şu konuda " kargoya verilmedi , kargo kırıldı , ürün bozuk " desem millet beni alkışlayacak gibi. Altı üstü kulaklık aldım , kargoya verdiler dedim canlı bir deneyim yazdım . Bunu yazıya döktüm . Demek ki itopyadan yoğun olmayan indirimde normal indirim gününde ekipman almanın zararı yok . Kasmayın relaks olun ya . Daha demin adam sövdü , anam kalmadı bacım kalmadı , hissediyorum sırada linç de gelir.

ÖZÜR DİLERİM BEYLER ÜRÜNÜM İTOPYA'DA ERKEN KARGOLANDIĞI İÇİN

O arkadaş da sıkıntı var sanırım neyse. Hocam sızde koyun vs. gibi hitap etmeyin yani görülen şikayetlere göre insanlar öyle düşünüyor olabilir.

Ben de ups den şikayetçiyim ama yapıcak bir şey yok 😂 (itopya dan bir şey almadım o kargo firmasından şikayetçiyim)

UPS yabancı ülkede de eleştriliyor :D Belki 2-3 firma ile görüşseler sorun çözülür. Aslında adamlar yoğun indirim günlerinde veya sistem toplama kurulumunda sıkıntılı olsa da normal işlerde hızlı geldiler bana. Anakart aldığımda bu forum yoktu ama hızlı gelmişti

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben zaten montajlanabilir değil diye ayırmadım. Bir parça ürün bile almaya korkanlar için canlı bir deneyim sundum. Şu konuda " kargoya verilmedi , kargo kırıldı , ürün bozuk " desem millet beni alkışlayacak gibi. Altı üstü kulaklık aldım , kargoya verdiler dedim canlı bir deneyim yazdım . Bunu yazıya döktüm . Demek ki itopyadan yoğun olmayan indirimde normal indirim gününde ekipman almanın zararı yok . Kasmayın relaks olun ya . Daha demin adam sövdü , anam kalmadı bacım kalmadı , hissediyorum sırada linç de gelir.

ÖZÜR DİLERİM BEYLER ÜRÜNÜM İTOPYA'DA ERKEN KARGOLANDIĞI İÇİN

UPS yabancı ülkede de eleştriliyor :D Belki 2-3 firma ile görüşseler sorun çözülür. Aslında adamlar yoğun indirim günlerinde veya sistem toplama kurulumunda sıkıntılı olsa da normal işlerde hızlı geldiler bana. Anakart aldığımda bu forum yoktu ama hızlı gelmişti
Yoğunluk var geç geliyor işi zaten montaj gerektiren ürünler için yapılıyor senin aldığın mouse klavye kulaklık zamanında geliyor bunu her konuda belirtiyoruz koyun psikolojisi değil anlayacağın.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Yoğunluk var geç geliyor işi zaten montaj gerektiren ürünler için yapılıyor senin aldığın mouse klavye kulaklık zamanında geliyor bunu her konuda belirtiyoruz koyun psikolojisi değil anlayacağın.

Montajları ben de yalanlamıyorum. Millet artık şunu şunu da almam diyor . Bu markayı karalamaktır. Ve bu kişilere markanın dava açması gerek . Marka neredeyse dolandırıcı sahtekar ilan edilecek az kalmış. Ben trendyol'dan kemer aldım marka da bilindik ünlü marka. Altıüstü kemer 2 haftada geldi. Yoğunlıkta evet olur öyle şeyler. Fakat benim amacım bu firmanın " AŞIRI " abartılmasına karşın canlı test.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
Bu tarz toxic olmayan yorumlar görmek ne hoş. Sürü psikolojisi yerine deneyip yorumlarını yazan insanların yorumları her zaman değerli benim için. Umarım benim de öyle gelir. O zaman " ŞEKER BİLE ALMAM" demek yerine bir tane de klavye alırım :D

Adına sevindim ayrıca hayırlı olsun sistem ne peki ?

Allah akıl fikir eylesin.
MSI 1650 Super
Amd ryzen 5 3600
8 gb ram
480 gb ssd
6970 tl ye felan aldım
ana kartı a320m pro

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru