Arama sonuçları: *

1. ugo.

Bence BIOS ta yapılması gereken ve ayaralar.

Elinize sağlık, güzel olmuş.
  2. ugo.

Rehber SSD'lerde DRAM nedir? Ne işe yarar?

Adam ya adam geldi rehberlerin adamı. Eline sağlık reis.
  3. ugo.

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Bize çıkan tutar çok geldi hocam bana 750TL nedir gözünü seviyim ya biraz daha koyar işlemciyi değiştiririm. 1 Yılı kalmasını bekleyeceğim ardından millenicom bana da söyledi evet 110TL karşılıyoruz dedi, tam 1 yıl kaldığında 500 küsür v.s. ceza çıkar 110 milleni karşıları, gerisini ben halleder...
  4. ugo.

750 dedi hocam ama tüm ceza-i indirimler içinde fiyatı yani sonuç olarak bizim vereceğimiz tutarın 750 olduğunu söyledi. Çok fazla geldi bana.
  5. ugo.

Hocam Vodo bize 29/08/2022'e kadar kitlemiş ya :D
  6. ugo.

Tamamdır hocam ben kesin geçiyorum milleni'a. Çok sağolun desteğiniz için geçerken söz veriyorum sizin kodunuzu kullanıcam hele şu taahüt zımbırtısına baktırayım bir. Tek korkum var o da vodafone altyapısıından vericeği için sürünmem ama inşallah olmaz öyle bir şey.
  7. ugo.

İnşallah hocam. Siz milleni'de altyapı kontrol edip bir çıkan sonucu ss atar mısınız acaba rica etsem?
  8. ugo.

Ping değerleri aşırı iyi, off felaket bir şey hocam bune ya. 1610176918 Bunu bilmiyorum hocam ya sorup size dönüş yapıcam öğlen vakitlerinde.
  9. ugo.

Ben de böyle yapabilir miyim vodafone'dan çıkarken? Yani verdikleri modem bende kalabilir mi?
  10. ugo.

Upload problem değil 10 verse bile yeter fazla önemli değil benim için, ping değerlerim ne olur? Belirttiğim gibi Vodafone GPON[FTTH] alt yapı var bina da. Daire'ye kadar geliyor diye biliyorum. En çok CS:GO oynuyorum, cmd'a tracert vie.valve.net yazıp bi test sonuçlarını ss atma şansınız var mı?
  11. ugo.

Resim ek'te. Fakat galiba taahütümüz daha var çünkü ilk 12 mbps kullanıyorduk annemi aramışlar, paketi yükseltelim mi fiyat aynı olur taahütünüz biticek diye falan filan 3-5 ay önce ne zaman biticek sorup öğreneyim ona göre milleni mh ile konuşur güzel verim verirlerse 100mbps pakete geçerim...
  12. ugo.

Ben de milleni geçmeyi düşünüyorum, hangi altyapı üzerinden kullanıyorsunuz? Bizim binamızda sadece vodafone GPON alt yapısı var. Bu altyapı ile alsam pişman eder mi?
  13. ugo.

İnceleme R5 3600-SNOWMAN M200 SOĞUTUCU VE MX-4 2019

@Prof ESL hocam selamlar, ben de şu an satın alıcam fakat bir şey sormak istiyorum, bahsettiğiniz termal macun içinden mi çıkıyor ürünün? Ve termal macun yenilememe gerek var mı, sistem 3 haftadır anca çalışıyor ve işlemci oc'lu.
  14. ugo.

İnceleme Sabrın Sonu Selamet! Sonunda Bilgisayarımı Topladım!

Hocam çok hayırlı olsun bol fpsleriniz olsun, ve pandifleriniz güzelmiş.
Top Bottom