Arama sonuçları: *

1. U

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

@freygasm hocam ne zaman boşluk tuşunu sökmek istesem switch keycap ile birlikte geliyor sizde de öyle mi ?
  2. U

Hocam bence aula ilanı kaldırılana kadar her fiyat aula üzerinden hesaplanmalı. Keycaps yerine 1 aula daha, switch yerine 1 aula daha , klavye boyamak yerine 1 aula daha, bilek desteği yerine 1 aula daha, pcb sünger gibi şeyler yerine 1 aula daha alınabilir. Benim de şu an 1 tane daha alasım...
  3. U

Hocam o zaman 1 tane daha aula alıyorum. Bu aulanın switchleri sanırım 820 max olana takıcam. Normalde ajazzı boyamayı ve keycaps değişmeyi düşünüyordum ama ikisi işin içine girince 2 aula fiyatı yapıyor. Sanırım aula stokları bitene kadar tüm fiyat algısı aula üzerinden olacak. :D hocam sizce...
  4. U

hocam mng ben beğenmedim ya kargo takip bile yok aras bence daha rahat. Ama gümrük işlerinde mng hep daha hızlı halletti.
  5. U

hocam uğraşırım temiz olsun da eskiden izlemiştim bir kaç video önemli olan zımpara vb eşit bir şekilde yapmak gerisi pürüzlü de olsa eşit olduğu için kötü durmuyor ama eşit bir şekilde dağılmazsa bi taraf parlak bi taraf pürüzlü tarzında duruyordu. Uğraşmak lazım ama boya masrafı yerine 1 tane...
  6. U

Hocam bende de P tuşunun pinleri yamuk gelmiş düzelttim. Klavye boyamak istesek spray boya, astar, zımpara ile halledilebilir mi ?
  7. U

İnceleme Monitör Lambası (139tl, vergi ile 410tl) İnceleme

rgb olup olmadığına dikkat etmemişim pardon ama bu model düştüyse diğer modellerde kasım indirimde çok ucuza satılabilir
  8. U

ayrıca arkadaşlar kasım indirimlerini takip edin bence bunun silindir yerine köşeli tarzında olan modeli 168 TL'ye düşmüştü 1 tane aldım diye fazladan almamıştım sonrasında da fiyatı 450 TL'ye çıkmıştı. indirimleri takip etmek işe yarayabilir. 168 TL'ye düşen ürün...
  9. U

gelsin hocam ben de deneyeceğim bakalım bende direkt olacak mı ince ve bombe yok aslında rahat bir şekilde olacağını düşünüyorum. Ayrıca 1 ışık 2 monitörden gelen mavi ışınları engeller mi ? yoksa 2 monitör için 2 tane ışık kullanmak şart mı ?
  10. U

elinize sağlık hocam güzel inceleme olmuş pazartesi de benim elime ulaşacak inşallah :D
Top Bottom