Arama sonuçları: *

1. yaman..k

İnceleme AJAZZ DKM200 KLAVYE İNCELEMESİ

Hocam kargo aşamalarını atabilirmisiniz ? ne zaman sipariş verdiniz ?
  2. yaman..k

İnceleme Piranha Pıd 3634 Darbeli Matkap İnceleme

Çok detay vermeden ürün hakkında konuşacağım inceleme değil de almayı düşünenler için yardımcı olabilir. Ürünü bugün a101 de gezinirken gördüm fiyatıda emsallerine göre çok daha ucuz zaten böyle bir şeye ihtiyacım vardı o yüzden aldım performans ve özelliklerine gelirsek 550 w lık bir motoru...
  3. yaman..k

Rehber Ofis Bilgisayar Kasası Boyama

Kasayı kullanmadığım için böyle bir şey yaptım bir amacım yok.
  4. yaman..k

Rehber Ofis Bilgisayar Kasası Boyama

Aklımda net bir şey yok bir anlık bir fikirle bu işe giriştim dünden beri uğraşıyorum kasanın arka kapağını zımparalayıp iyice temizliyerek kırmızıya boyadım hafif bordo kırmızısı yapıp hoş duracagını düşünerek bazı yerlere sprey boyayı az attım kasanın ön paneli için ise sarı renk i (GS...
  5. yaman..k

Rehber Eski Bilgisayarlarınızı Uygun Fiyata Oyun Canavarına Dönüştürün!

Hocam kardeşimin sisteminde h61 anakart var işlemci i3 2120 ekran kartım gtx 570 gtx 750 ti ayarında 500 w psu uda var cooler master işlemci olarak ne alabilirim ucuza aliexpressten filan 400 ü geçmeyecek.
  6. yaman..k

İnceleme Aliexpress'den Data Frog S80 Gamepad İncelemesi

Mağazaya yazıp öğrenebilirsin.
  7. yaman..k

Yorumlara bak kablo olmadan kullananlar var sorun olmaz.
  8. yaman..k

Alacak arkadaşlar için şuan 440 tl https://a.aliexpress.com/_oBSIw02
  9. yaman..k

Ürün güzel fakat ben xbox koluna alıştığım için alışmak uzun sürebiliyor ve forza vb. oyunlarda gaz ayarı yok.
  10. yaman..k

ya 2.el f310 ya da bunu alabilirsin başka iyi model yok bu fiyat bandında sana kalmış f310 da kullanıyorum ikiside açıkçası iyi modeller + lar - ler olarak f310 titreşim yok gaz ayarı var xbox dizilimli. s80 de ise titreşim var gaz ayarı yok xbox dizilımı yok alışması uzun sürebilir.
  11. yaman..k

Hocam ben kablosuz olarak deniyemedim bluettooth adaptörü olmadığı için fakat kolun arka kısmında tuşlar var oradan birisine basarsanız bluettooth açılıyo diye biliyorum çok yardımcı olamayacağım sınava çalışıyorum kusura bakmayın :giggle:
  12. yaman..k

Hocam her siparişte öyle gözüküyor ithalat muaynesi sonuçlandığında mesaj gelir.
  13. yaman..k

Bilmiyorum ama böylede kullanabilirsin 2 3 günde alışırsın. ben f310 a alışığım ama 1 günde bunada alıştım.
  14. yaman..k

Evet, Şuan aliexpress te her ürün zamlandı
  15. yaman..k

Overclock ve hz hakkında bilgim yok ama kablolu kullanımda gecikme yok.
  16. yaman..k

Evet, direkt tanıyor hiç bir program kullanmadan tanıdı.
  17. yaman..k

Arkadaşlar öncelikle bu benim ilk incelemem hatalar olursa söylerseniz sevinirim. Çoğu kişi biliyordur her aliexpress indirim konusunda paylaşılır fakat hiç kimsenin bu gamepad hakkında bir fikri yok bende bunun için bir inceleme yapma gereği duydum beğenmenizi umuyorum. Teslimat Süresi Ve...
Top Bottom