Arama sonuçları: *

1. 04umut76

DA-G9 Sipariş Durumu

knkm yoğunluktan dolayıdır merak etme
  2. 04umut76

Bilgi

tabikide knkm ama para direkt peşin çekilir sen aydan aya ödeyerek limitini yükseltirsin
  3. 04umut76

MD4 sistem taksitli alınabiliyor mu?

tabii ki knkm karta taksit var he yerde var
  4. 04umut76

GG3 sistem tekrar stokta

knkm şimdiki fiyatı 3250tl
  5. 04umut76

GG3 sistem tekrar stokta

knkm fiyatı bence çok iyi eski fiyatı ne idi
  6. 04umut76

Izoly Legend alınır mı?

knkm rx550 değilde 570 falan bak
  7. 04umut76

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

evet bro maillerinde de yoğunluk en iyisi müşteri hizmetlerini aramak ben sistemimi aldığımda 12 dk de bağlandim 43 kişi vardı önümde gayette ilgileniyorlar 1607103846 platinummu karışıklik olmuştur bro onunla ilgilenin
  8. 04umut76

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

bro bir günde 600 tane falan satıldı bide montajını düşün
  9. 04umut76

Da-Sistem 3 Ups Kargo Hakkında

bro max 3 iş günü içinde ama haftasonu olursa 1 2 gün gecike bilir ben ığdırdaydım pcm bna 5 veya 6 iş gününde geldi oda resmi tatil ve hafta sonu olmasından dolayı
  10. 04umut76

İNCE HESAP VE PC HOCASININ REZİLLİĞİ !

herzaman firmalar fiyatları birbirinde denk olarn ürünleri gönderir alıcı kişi mailine bakmış mı peki bunu biliyormusunuz.
  11. 04umut76

gpu üreticisi aynı sadece kartlar üzerinde oc işlemi yapılarak ve tedarik edilen parçalar neredeyse aynı firmaların
  12. 04umut76

o zamanda iade sürecini başlatabilir adamlar sonuçta zorla satmıyor ürün sıkıntılı ise sorumluluk kargo firması ve incehesaptadır mesafeli satış sözleşmesibde yazmaktadır. 1586713953 niye peki sen şekerle şekeri kpıştıracağına mkarnayla kapıştırıyorsun
  13. 04umut76

bakın adamlar sana uzay mekiği göndermiyor arasınde en fazla 20 tl oynar 2 ekran kartında
  14. 04umut76

hazır sistem alanlar böyle bişey gerçekten karşınıza çıktımı???

büyük bir ihtimalle aranmışlardır veya mail atılmıştır
  15. 04umut76

peki siz daha önce xfx ekran kartı kullandınızmı zamanının eniyi kartlarını üretmişlerdir ve türkiye pazarından çekildiler ve şimdi tekrardan türkiye pazarına girdiler
  16. 04umut76

ellerinde stok yoksa farklı marka aynı model ekran kartı gönderilir ve dolandırıcılığa girmiyor.
  17. 04umut76

eğerki kullanamıyorsanız iade sürecini başlatın ve gidip kendinizde toplayabilirsiniz o ayakta büyk bir ihtimalle kargo şirketi taşımasında kırılmış olabilir ve rgbfanı çıkartıp tekrar takmayı deneyin
  18. 04umut76

eğer ellerinde aynı markanın yoksa farklı marka gönderilebilir. ve ağla ilgili sorun olduğunu veya size driver güncellemenizi öneririm
Geri