LikeAPunchTruf
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bir çok kişinin sistemi faturalandırma aşamasına geçmiş benim hala hazırlanıyor da benle aynı durum da olan var mı?
knkm yoğunluktan dolayıdır merak etmeArkadaşlar gördüğüm kadarıyla bir çok kişinin sistemi faturalandırma aşamasına geçmiş benim hala hazırlanıyor da benle aynı durum da olan var mı?
Hocam bende öyle düşünüyorum da yükseltme yapmıştım sepete eklenmiyor diye ne bulduysam tıkladım şimdi stok yok o üründe diyip iptal ederlerse diye korkuyorum açıkçasıknkm yoğunluktan dolayıdır merak etme
Sağolun hocam millet fatura kesildi diyince dedim sorun mu oldu acabahazırlanıyorda hala
sitede benimde faturalaniyor yazıyor. yurtiçi kargo mobil uygulamasını indir orada gözüküyor.Benimkini daha vermemişler hala faturalanıyor gözüküyor büyük ihtimalle bugün yada pazartesi verirler
Üstad kargo takip yok ki nasıl baktınsitede benimde faturalaniyor yazıyor. yurtiçi kargo mobil uygulamasını indir orada gözüküyor.
Sizde durum nedir hocamhazırlanıyorda hala
yurtiçi uygulamasına kaydolurken telefon numaranı veriyorsun ya. adına kargo verildiği zaman otomatik gözüküyor uygulamada. bana bildirim geliyor kargonuz var diye. itopyaya da aynı numarayı verdiysen direkt gözükür yaniÜstad kargo takip yok ki nasıl baktın
Sağolun hocam bakayımyurtiçi uygulamasına kaydolurken telefon numaranı veriyorsun ya. adına kargo verildiği zaman otomatik gözüküyor uygulamada. bana bildirim geliyor kargonuz var diye. itopyaya da aynı numarayı verdiysen direkt gözükür yani
Yok hocam numaradan da sorguladım da benim ki yalan oldu sanırımyurtiçi uygulamasına kaydolurken telefon numaranı veriyorsun ya. adına kargo verildiği zaman otomatik gözüküyor uygulamada. bana bildirim geliyor kargonuz var diye. itopyaya da aynı numarayı verdiysen direkt gözükür yani