Arama sonuçları: *

1. A

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

Hocam hayirli olsun kargoya verildikten kac gun sonra geldi bir de nerede oturuyordunuz acaba Ayrica arkadaslar upsden mail de gelmemis olan varsa direkt upsyi arasin sipatis ettigi numarayla ordan soylerler ben 24 unde siparis ettim mail gelmedi aradim upsyi bugun oglen 12 gibi kargoya verilmis
  2. A

Vallaha oyle yakinimda forumlarda her yerde soyleyecegim boyle is olmaz adamlar soyle dusunuyor heralde pc sattik alanlar 5 yil daha pc almayacak zaten diye onemsemiyolar musteri kaybetmeyi cok takmiyolar
  3. A

Umarim kardesim urun montajlamamis olsa anlayis gostericem de bir gun once emontajlanip kargoya verilmeyince boyle oluyor
  4. A

Her yere baktim maalesef gelmemis paranoyak oldum zaten 2 3 saattir f5 atiyorum siteye maile foruma
  5. A

Yok dostum senin onceki mesajini gordum 3 4 kez kontrol ettim yok hala gelmedi bir sey
  6. A

Dun montajlanmisti dedim sabah mi verilir kargoya aksam mi acaba hic verilmedi xd
  7. A

Var mi baska 24 unde siparis verip kargoya verilmeyen yoksa bende mi sikinti var
  8. A

Benim gibi 24 unde siparis verip hala kargoya sevk bekleyen var mi 25 inde felan verilenler kargolanmis kafayi yiyecem artik
Top Bottom