Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
@RELAX abi benimkide işleme alındı
Vallahi bu haftayı da geçerse teslim alma sürecim ben deliricem hocam. Montajlanmış sevkiyat bekleyen ürünü haftanın ilk günü neden kargoya çıkarmazsın ki? Ve koskoca bir tır gidiyor depolarının önüne, amaç nedir yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RELAX abi benimkide işleme alındı
Bu arada çok hayırlı olsun hocam, inşallah tez zamanda düzgün bir şekilde elimize ulaşır.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Vallahi bu haftayı da geçerse teslim alma sürecim ben deliricem hocam. Montajlanmış sevkiyat bekleyen ürünü haftanın ilk günü neden kargoya çıkarmazsın ki? Ve koskoca bir tır gidiyor depolarının önüne, amaç nedir yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada çok hayırlı olsun hocam, inşallah tez zamanda düzgün bir şekilde elimize ulaşır.
Aynen seninki de umarim

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Şu lanet sistemi sipariş edip almayan var mı? Benimki kargo bekliyor bir türlü kargoya verilemedi.........

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Valla ben mailden yine aynı temsilciyle konuştum kadın diyor ki, kargoya veriliş tarihi 9-10 aralık aciliyetinizi bildirdim? Şaka galiba.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Valla ben mailden yine aynı temsilciyle konuştum kadın diyor ki, kargoya veriliş tarihi 9-10 aralık aciliyetinizi bildirdim? Şaka galiba.
Aga benim maile neden bakmiyolar

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
50x500 = 25.000 Sırf kötülemek için yorum yapıyorsunuz.

Yapmayın!
Arkadaşım kötülemek için neden yorum yapayım? Sence bu hediye sipariş edenleri tatmin etti mi? Hediye yerine insanlara dedikleri günde siparişlerini temin etseler daha iyiydi.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Arkadaşım kötülemek için neden yorum yapayım? Sence bu hediye sipariş edenleri tatmin etti mi? Hediye yerine insanlara dedikleri günde siparişlerini temin etseler daha iyiydi.
Sistemi hem indirimli alıyorsun, Hem hediyeli alıyorsun bir adet kalitesiz parça bile yok. Sadece 1 hafta geç geldi diyemi şey yapıyorsun?

Aatakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
Benim gibi 24 unde siparis verip hala kargoya sevk bekleyen var mi 25 inde felan verilenler kargolanmis kafayi yiyecem artik
20201207_195417.jpg

Top Bottom