Neler Yeni

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal
Bozukluğundan emin olduğunuz parçaları garantiye gönderirken hiç sıvı teması, kaza vs bahsetmeyin. Gece yatarken kapattım, sabah açmak istediğimde bilgisayarım açılmıyordu, şunları bunları denedim ama sonuç alamadım, o yüzden şu parçanın arızalı olduğundan şüpheleniyorum diye bir yazı ile gönderin servise.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Yucx.meow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yücel
Köpek değil ki bu eğiteyim. uzaklaştırdıkşa gelip daha cok ısırıyo
Aslında doğru bilinen yanlışlardan bir tanesi de bu. Yaptığı zaman ufak ufak burnuna vurup işaret ile gösterirseniz anlayacaktır daha sonrasında yaptığında parmak işaretiniz ile hayır dediğinizde yapmayı bırakır ise teşvik için bir parça salam veya sosis verirseniz k9 köpekten hızlı eğitilir bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
O kediyi at evden kardeşim :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Anakart üzerinde ki bütün soğutucuları çıkarttım yağsız kontak sprey ile yıkadım 200ml'im kutuyu full boşalttım üstüne %75 izopropil alkol ile fırçayla nazikçe temizledim yaklaşık 15 saattir kurumaya bıraktım sıcak bir odada muhafaza şekilde şimdi gelip denedim hala çalışmıyor
pirince yatır en az 1 gün kalsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benım kedı de bugun kargodan gelen monıtorumu kemırıyor, kenardan kenardan ekranını ısırmaya calısıyor. Var mı kedi sahiplenmek ısteyen?
benimki de bunu yapmıştı, malesef sahiplendirmek zorunda kaldım :( ama gittiği yer çok iyi baktı sağolsun. ciğerini yaş mamasını eksik etmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,621
Üyeler
163,198
Son üye
papadoc
Top Bottom