Dostum kasayı sökerken hangi kabloyu nereden çıkarttım emin değilim demişsin de, bilgisayarın power yani kasadaki start tuşunun kablolarını vs. anakartta doğru yere taktığına emin misin? Anakartın kitapçığında yazar takılması gereken yer. Geçen ben de yanlış yere takmışım, neden açılmıyor diyordum.
O kısımları kısa devre ile tornavidayla çalıştırmayı da denedim kasa kablolarını takıp da power butonu ile start vermeye çalıştım ama güç almadı hiçJFP1 girişi attığın resimde bomboş duruyor.Nasıl açılmasını bekliyorsun. Anakartın kitapçığına bak o girişe hangi kablolar takılacağı yazıyor. Kasanın ön panelinden gelen kablolar takılması gerekiyor oraya yoksa güç düğmesi falan çalışmaz. Bence anakartında hiçbir şey yok tamamen kuruduysa.
wd40 yağsız kullancak dostum zaten aynı olay başımdan gectiği için yazdımöncelikle aradaki çoğu mesaja bakmadım, parçaların güvenliğini sağlayın, anakartı en son denemeniz zararınızın boyutlarını belirlemede etkili olacaktır,
Çok yanlış tavsiyeler verilmiş,
Yağ elektron taşıyıcıdır, WD40 sık diyenlerin forumdan banlanması gerekir.
idrar, seyreltilmiş amonyaktır, azot, sodyum, klor ve karbon dışında kalıntı yapmaz,
filtreli hat suyu, saf su ile temizleyip 80 ° alkol ile temizleyerek 110 °C fırında kurutmasını yapabilirsiniz,
Filtre pası ve düşük metalleri tutar, kalanları ise alkol tutar, tüm sıvılardan fırınlamayla kurtulursunuz, lehimler kondansatörler zarar görmez, varsa ufak bir termometre bırakın her bir yüzü için 110 °C 30 dakika buharlaştırma için yeterli olacaktır,
geçmiş olsun
Pek bütçem ve halim kalmadı maalesef :/ bugün dördüncü gün iki gündür işe gitmiyorum stresten bugün de gitmezsen atılacağım artıkbu işten anlayan birinden yardım almayı deneyin nolur nolmaz
Başta keşke yardım alsaydınız bu tarz işler herkesin anladığı ve yapabileceği şeyler değil. Umarım bir şekilde çalıştırabilirsiniz.Pek bütçem ve halim kalmadı maalesef :/ bugün dördüncü gün iki gündür işe gitmiyorum stresten bugün de gitmezsen atılacağım artık
Pazartesi garantiye göndericem inşallah ama bu konuda Vatan Bilgisayar çok katıymış duyduğuma göre, üstüne para versem ürün değişimi yapmazlar mı acabaBaşta keşke yardım alsaydınız bu tarz işler herkesin anladığı ve yapabileceği şeyler değil. Umarım bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
hocam çok çok geçmiş olsunPazartesi garantiye göndericem inşallah ama bu konuda Vatan Bilgisayar çok katıymış duyduğuma göre, üstüne para versem ürün değişimi yapmazlar mı acaba
yanlış olduğunu öğretmelisin yoksa arkadaşın başına gelenin benzeri kaçınılmaz olabilirBenım kedı de bugun kargodan gelen monıtorumu kemırıyor, kenardan kenardan ekranını ısırmaya calısıyor. Var mı kedi sahiplenmek ısteyen?
Pazartesi garantiye göndericem inşallah ama bu konuda Vatan Bilgisayar çok katıymış duyduğuma göre, üstüne para versem ürün değişimi yapmazlar mı acaba