Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Benim gibi 24 unde siparis verip hala kargoya sevk bekleyen var mi 25 inde felan verilenler kargolanmis kafayi yiyecem artikAlıntıyı görüntüle
maillerinizi kontrol edin itopya güncel değil, UPS den mail geliyor kargo için mutlaka kontrol edin aynısı başıma geldi buradan arkadaş sağolsun onun sayesinde öğrenmiş olduk

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
maillerinizi kontrol edin itopya güncel değil, UPS den mail geliyor kargo için mutlaka kontrol edin aynısı başıma geldi buradan arkadaş sağolsun onun sayesinde öğrenmiş olduk
Aynen

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
bende 24/11 tarihli sipariş verenlerdenim UPS den mail gelmiş şuan bulunduğum ile doğru yoldaymış kargo no kontrol sağladım

Aatakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
Yok dostum senin onceki mesajini gordum 3 4 kez kontrol ettim yok hala gelmedi bir sey

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Adanaya ne zmn da gelir acaba
2-3 gün sürer en az diye düşünüyorum aktarma yoluyla gelme ihtimali kuvvetli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her yere baktim maalesef gelmemis paranoyak oldum zaten 2 3 saattir f5 atiyorum siteye maile foruma
en son bugün patladım artık bende sizinle aynı duyguları paylaştım, işi gücü bırakıp bununla uğraştık 50dk bekledik mh görüşmek için vs. sonunda kargolanmış artık inşallah ürünlerimiz en kısa zamanda sağlam bir şekilde elimize ulaşmış olur.

Aatakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
2-3 gün sürer en az diye düşünüyorum aktarma yoluyla gelme ihtimali kuvvetli
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son bugün patladım artık bende sizinle aynı duyguları paylaştım, işi gücü bırakıp bununla uğraştık 50dk bekledik mh görüşmek için vs. sonunda kargolanmış artık inşallah ürünlerimiz en kısa zamanda sağlam bir şekilde elimize ulaşmış olur.
Umarim kardesim urun montajlamamis olsa anlayis gostericem de bir gun once emontajlanip kargoya verilmeyince boyle oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Umarim kardesim urun montajlamamis olsa anlayis gostericem de bir gun once emontajlanip kargoya verilmeyince boyle oluyor
bende öylece 3 gün bekledim hocam kargoya hazır yazısını okudum öylece nihayet bitti. Resmen şafak saydık pc gelecek diye. Bir daha tövbeler tövbesi itopya benden uzak Allaha yakın...

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
1 Hafta bekle gelicek illa gelicek tribe girmeyin boşuna.
Tribe giren sensin. Senin gibi parazitler çok var bu forumda. İtopya yorumlarını oku bakalım bir kaç tane olumlu kaç tane olumsuz yorum var.

Aatakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
bende öylece 3 gün bekledim hocam kargoya hazır yazısını okudum öylece nihayet bitti. Resmen şafak saydık PC gelecek diye. Bir daha tövbeler tövbesi itopya benden uzak Allaha yakın...
Vallaha oyle yakinimda forumlarda her yerde soyleyecegim boyle is olmaz adamlar soyle dusunuyor heralde pc sattik alanlar 5 yil daha pc almayacak zaten diye onemsemiyolar musteri kaybetmeyi cok takmiyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,851
Üyeler
164,737
Son üye
Swindlerr1
Top Bottom