oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Ağzınıza sağlık.Son kez açıklayacağım. Kimsenin burada itopyayı savunduğu falan yok sadece ilk kez alışveriş yapanlar "itopyanın tahmin edemediği" kadar yoğunluk yaşaması sebebiyle siparişlerine geç ulaşıyorlar, olan biten bu. Benim ve pek çok insanın itopyadan daha önce alışveriş yaptığı bir gerçek ve ben daha önce daha iyi bir firmadan alışveriş yapmadım. Adamlar 500km lik yere 1 günde kargo ulaştırdı, 1 günde diyorum bakın başka hiçbir firmadan bu kadar çabuk teslim almadım. Ben de bu durumdan memnun değilim ama sizin gelip burada ha bire itopyayı kötülemeniz hiçbir şey değiştirmez anlatmaya çalıştığımız şey bu. Sizin yüzünüzden daha önce alışveriş yapmamış kişiler belki de mükemmel indirimleri ve hazır sistemler kaçıracak. Tek sebebi de birkaç kişinin en ufak hatada istediği yapılmamış çocuk gibi bağırıp çağırması ve şirketi kötülemesi. Kimse kargosuna geç ulaşmak istemez ama böyle bir durumda anlayış göstermeniz gerekir sonuç olarak adamlar 1 hafta içinde binlerce sipariş aldı sadece da 4 bile yüzlerce satıldı 1 günde. Buna diğer sistemler ve diğer siparişler de eklenince bir de üstüne UPS'in kargo sınırı olması, bu süreçte depo taşımaları da cabası artık laf atmayın şu firmaya. Çabuk teslimat istiyorsanız gidip elden farklı bir yerden alın ve artık forumda her yerde itopyayı kötülemeyin adamlar elbet siparişinizi ulaştıraccak, bir laf vardır "geç olsun da güç olmasın" diye. Umarım bu mesajdan sonra orada burada bağırmak yerine evinizde oturup kargonuzu bekler ya da forumda başka kişilere yardım edersiniz. İyi günler size.