Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Son kez açıklayacağım. Kimsenin burada itopyayı savunduğu falan yok sadece ilk kez alışveriş yapanlar "itopyanın tahmin edemediği" kadar yoğunluk yaşaması sebebiyle siparişlerine geç ulaşıyorlar, olan biten bu. Benim ve pek çok insanın itopyadan daha önce alışveriş yaptığı bir gerçek ve ben daha önce daha iyi bir firmadan alışveriş yapmadım. Adamlar 500km lik yere 1 günde kargo ulaştırdı, 1 günde diyorum bakın başka hiçbir firmadan bu kadar çabuk teslim almadım. Ben de bu durumdan memnun değilim ama sizin gelip burada ha bire itopyayı kötülemeniz hiçbir şey değiştirmez anlatmaya çalıştığımız şey bu. Sizin yüzünüzden daha önce alışveriş yapmamış kişiler belki de mükemmel indirimleri ve hazır sistemler kaçıracak. Tek sebebi de birkaç kişinin en ufak hatada istediği yapılmamış çocuk gibi bağırıp çağırması ve şirketi kötülemesi. Kimse kargosuna geç ulaşmak istemez ama böyle bir durumda anlayış göstermeniz gerekir sonuç olarak adamlar 1 hafta içinde binlerce sipariş aldı sadece da 4 bile yüzlerce satıldı 1 günde. Buna diğer sistemler ve diğer siparişler de eklenince bir de üstüne UPS'in kargo sınırı olması, bu süreçte depo taşımaları da cabası artık laf atmayın şu firmaya. Çabuk teslimat istiyorsanız gidip elden farklı bir yerden alın ve artık forumda her yerde itopyayı kötülemeyin adamlar elbet siparişinizi ulaştıraccak, bir laf vardır "geç olsun da güç olmasın" diye. Umarım bu mesajdan sonra orada burada bağırmak yerine evinizde oturup kargonuzu bekler ya da forumda başka kişilere yardım edersiniz. İyi günler size.
Ağzınıza sağlık.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Unutmayın ki müşteri her zaman haklıdır. Asıl itopya bütün olup bitenleri geçmişteki tecrübesine sabit olarak tedbir almak zorunda olan taraftır. Burada çoğu insan belki ilk defa firmanın arkasında duranları referans kabul edip edip ilk kez alışveriş yaptılar, kimse parasıyla rezil olmak zorunda değil bu firma yüzünden. Ortada bulunan şartlar belliyken verilen taahhüt belliyken kalkıp hala parasıyla mağdur olan insanlara akıl hocalığı peşindesiniz. Bu forumda anket yapsak itopyadan alışveriş yapan 10 kişiden 8 i birdaha asla alışveriş yapmayacaktır. Yalnızca maddi kaygılarla iş yapan bir firmayı neresinden tutarsanız elinizde kalır. 'İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim' demiş Robert BOSCH. İnsana insan olduğu için değer vermeyip, müşteriyi veli nimet görmeyen ticaret ahlakından yoksun bu firma için neden bunca mağdurun yanında durmazsınız anlayamıyorum. Kendileri bile sözlerinin arkasında duramayıp hatalarını kabul edip telafi olarak kulaklık standı hediye ettiler. Kalkıp hala kabahati mağdur olmuş insanlara (müşterilere) yükleniyorsunuz. Bizde ticaret yapıyoruz ama daima müşterimizin hakkını koruyoruz. Bu yüzden daima haklıya hakkını teslim ederiz. Kalkıp kimsenin hakkını kimseye yedirmeyiz. Hadi eyvallah!
Hocam burası itopya fun club gibi bebelerle dolu muhattap olup seviyelerine inmeyin lütfen. Kim memnunsa gitsin ordan alsın sanki bedava veriyorlar. 24 ünden beri 6500 tl mi aldılar istediği gibi o parayı işletti ama bana ürün vermedi ben enayi değilim kendi paramla rezil olup başkasını zengin ediyim...

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kimse kimseyi bu şekilde bekletemez, parayı alırken alıyor hazırlaması 10 gün, kargoya vermesi 7 gün. Kimsenin itopyayı bekleyecek hali yok, keyiflerine göre iş yapıyorlar. 1 Tır çağıracağına depo dolu desin 2.’yi çağırsın, biz mağdur olmak zorunda mıyız? Neden hepsiburadadan 17.30’da sipariş verdiğidimde 22.30’da kargoluyor? Hepsiburada mı keriz, itopya mı? Yoksa direk keriz yerine koydukları biz miyiz, itopya avukatlığı yapıyorsunuz demiyoruz kardeşim size yoğunluk var yoğunluk kaç gündür aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz anladık. 2 haftadır yoğunluk var okey gerçekten anladık, ama sizce de fazla olmuyor mu? Ulan ben zaten kaç gündür 2 hafta olucak nerdeyse montaj olmasını bekledim, olunca sevindim. Ee noldu şimdi kargoya hazır diyor, mail atıyorum kadın diyor ki perşembe kargolanır. Olum şaka mı bu? Kaç gün oldu bilader DA-Sistem4 kendini yitirdi, 25.11’de sipariş verdim 25.12’e o kadar az kaldı ki daha kargoya dahi verilmedi. Yoğunluk diyip boş yorum atmayın kimse kusura bakmasın da ben 6.5k tek çekim vericem beni bu şekilde yerden yere vurucaklar. Ayıp hocam ayıp.

Semix59

80+ Silver
Kimse kimseyi bu şekilde bekletemez, parayı alırken alıyor hazırlaması 10 gün, kargoya vermesi 7 gün. Kimsenin itopyayı bekleyecek hali yok, keyiflerine göre iş yapıyorlar. 1 Tır çağıracağına depo dolu desin 2.’yi çağırsın, biz mağdur olmak zorunda mıyız? Neden hepsiburadadan 17.30’da sipariş verdiğidimde 22.30’da kargoluyor? Hepsiburada mı keriz, itopya mı? Yoksa direk keriz yerine koydukları biz miyiz, itopya avukatlığı yapıyorsunuz demiyoruz kardeşim size yoğunluk var yoğunluk kaç gündür aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz anladık. 2 haftadır yoğunluk var okey gerçekten anladık, ama sizce de fazla olmuyor mu? Ulan ben zaten kaç gündür 2 hafta olucak nerdeyse montaj olmasını bekledim, olunca sevindim. Ee noldu şimdi kargoya hazır diyor, mail atıyorum kadın diyor ki perşembe kargolanır. Olum şaka mı bu? Kaç gün oldu bilader DA-Sistem4 kendini yitirdi, 25.11’de sipariş verdim 25.12’e o kadar az kaldı ki daha kargoya dahi verilmedi. Yoğunluk diyip boş yorum atmayın kimse kusura bakmasın da ben 6.5k tek çekim vericem beni bu şekilde yerden yere vurucaklar. Ayıp hocam ayıp.
Reis Sakin .d

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Demonte alsanız hemen gelirdi. Kolay değil öyle yüzlerce binlerce bilgisayarı monte edip test etmek... Hepsiburada ile karşılaştırıyorsun onlar sadece ürünü yolluyorlar.

ByZeTTa0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Batuhan
Durumlar aynı gibi bizzat yoğunluğu dile getiriyorlar. Sosyal medya'da bile yoğunluk var döngüsü dile getiriliyor. 800 ürün şiparişi alınmış biraz sabır lazım neticede. Kargo firmalarında doluluk oranları ortada.
evet tüketiticiler 7 iş gününe kadar sabırlı olması gerekiyor çünkü firma bunu onlara öyle söylemiş ama siz 7 iş günü değilde 9 iş günü gibi bi süreye çıkarsanız tüketici hakkını arayabilir

Semix59

80+ Silver
Demonte alsanız hemen gelirdi. Kolay değil öyle yüzlerce binlerce bilgisayarı monte edip test etmek... Hepsiburada ile karşılaştırıyorsun onlar sadece ürünü yolluyorlar.
Evet belki daha hızlı gelirdi fakat forumdaki bir arkadaş öyle almış ve parça parça az birazı kendisine geri kalanı başka birine gitmiş.

Semix59

80+ Silver
Beyler tamam para verdiniz vs. zaten sistem çok ucuz baksanıza stoklar anında bitti. Ben sizin yerinizde olsam çok ucuza aldım diyerek kendimi avuta avuta beklerdim.

EM1RHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emirhan Soyyiğit
Benim ki dağıtıma çıktı umarım gelmeyenlerinde hızlanmıstır :/ Geldiginde foto isteyen varsa atarim

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Adam isyan etmiş de aslında bakarsan haklı abdullah abinin elinde olan bir şey de değil bu ama itopyanın sallaması tok esnaf muhabbeti sanki

ByZeTTa0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Batuhan
Anlatamıyoruz ki
arkadaşlar itopya bunun sözünğ vermiş 7 iş gününde teslim edilecek diye ama belli olan sorunlardan dolayı itopya sözünü tutamadı insanlaeda haklarını arıyor doğal olarak ( lütfen itopyanın avukatlığını yapmayın ve linçlemeyin )

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Top Bottom