alperenn01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,520
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Omxoxmdod yarın belli oludDun montajlanmisti dedim sabah mi verilir kargoya aksam mi acaba hic verilmedi xd
Omxoxmdod yarın belli oludDun montajlanmisti dedim sabah mi verilir kargoya aksam mi acaba hic verilmedi xd
maillerinizi kontrol edin itopya güncel değil, UPS den mail geliyor kargo için mutlaka kontrol edin aynısı başıma geldi buradan arkadaş sağolsun onun sayesinde öğrenmiş oldukBenim gibi 24 unde siparis verip hala kargoya sevk bekleyen var mi 25 inde felan verilenler kargolanmis kafayi yiyecem artikAlıntıyı görüntüle
Aynenmaillerinizi kontrol edin itopya güncel değil, UPS den mail geliyor kargo için mutlaka kontrol edin aynısı başıma geldi buradan arkadaş sağolsun onun sayesinde öğrenmiş olduk
Yok dostum senin onceki mesajini gordum 3 4 kez kontrol ettim yok hala gelmedi bir seymaillerinizi kontrol edin itopya güncel değil, UPS den mail geliyor kargo için mutlaka kontrol edin aynısı başıma geldi buradan arkadaş sağolsun onun sayesinde öğrenmiş olduk
Adanaya ne zmn da gelir acababende 24/11 tarihli sipariş verenlerdenim UPS den mail gelmiş şuan bulunduğum ile doğru yoldaymış kargo no kontrol sağladım
spam kutusuna kadar kontrol edin eğer mail gelmemişse henüz kargoda değildirYok dostum senin onceki mesajini gordum 3 4 kez kontrol ettim yok hala gelmedi bir sey
Her yere baktim maalesef gelmemis paranoyak oldum zaten 2 3 saattir f5 atiyorum siteye maile forumaspam kutusuna kadar kontrol edin eğer mail gelmemişse henüz kargoda değildir
2-3 gün sürer en az diye düşünüyorum aktarma yoluyla gelme ihtimali kuvvetliAdanaya ne zmn da gelir acaba
en son bugün patladım artık bende sizinle aynı duyguları paylaştım, işi gücü bırakıp bununla uğraştık 50dk bekledik mh görüşmek için vs. sonunda kargolanmış artık inşallah ürünlerimiz en kısa zamanda sağlam bir şekilde elimize ulaşmış olur.Her yere baktim maalesef gelmemis paranoyak oldum zaten 2 3 saattir f5 atiyorum siteye maile foruma
Umarim kardesim urun montajlamamis olsa anlayis gostericem de bir gun once emontajlanip kargoya verilmeyince boyle oluyor2-3 gün sürer en az diye düşünüyorum aktarma yoluyla gelme ihtimali kuvvetli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en son bugün patladım artık bende sizinle aynı duyguları paylaştım, işi gücü bırakıp bununla uğraştık 50dk bekledik mh görüşmek için vs. sonunda kargolanmış artık inşallah ürünlerimiz en kısa zamanda sağlam bir şekilde elimize ulaşmış olur.
bende öylece 3 gün bekledim hocam kargoya hazır yazısını okudum öylece nihayet bitti. Resmen şafak saydık pc gelecek diye. Bir daha tövbeler tövbesi itopya benden uzak Allaha yakın...Umarim kardesim urun montajlamamis olsa anlayis gostericem de bir gun once emontajlanip kargoya verilmeyince boyle oluyor
Tribe giren sensin. Senin gibi parazitler çok var bu forumda. İtopya yorumlarını oku bakalım bir kaç tane olumlu kaç tane olumsuz yorum var.1 Hafta bekle gelicek illa gelicek tribe girmeyin boşuna.
Vallaha oyle yakinimda forumlarda her yerde soyleyecegim boyle is olmaz adamlar soyle dusunuyor heralde pc sattik alanlar 5 yil daha pc almayacak zaten diye onemsemiyolar musteri kaybetmeyi cok takmiyolarbende öylece 3 gün bekledim hocam kargoya hazır yazısını okudum öylece nihayet bitti. Resmen şafak saydık PC gelecek diye. Bir daha tövbeler tövbesi itopya benden uzak Allaha yakın...