Arama sonuçları: *

1. Ademmk

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Şu gencergaming'den sistem çıkarılmasın ya. İnsanın alası kaçıyor. Bitane anakartı servise gönderdim 40 gün oldu ne arayan var ne soran. Üstüne üstün aradığımızda da asla açmıyorlar. Forumda da depomuzu taşıyoruz, sistemimizi yeniliyor vs atıp tutuyorlar. Eee madem taşınma sebebiyle operasyonel...
  2. Ademmk

Hz. Yasuo yeni fp sistem

Bana boş geldi. Hani ,aciilll bugün hemen bir sistem almalıyım, gibi bir şey olsa belki alınabilir. Zaten o adamın kürdanını bile almam ben. Altına da koca koca yazmışlar, aldığınız her sistemle yayıncıya destek sağlamış olursunuz diye.
  3. Ademmk

🧿Gencer Gaming Afiyet Olsun☕️

Firma sıkıntılı, aldığım üründen alakasız bir fatura kestiler. Kaç kere aradım telefon numaralarını fakat telefona çıkan olmadı. Hafta içi mesai saatlerinde.
  4. Ademmk

Abdullah Abiden AL-SATÇILARA Müdehale

Storyde avukatımla birlikte cimere şikayet edeceğim demiyor muydun? Yanlış anlama seni seviyorum, özellikle bu deprem sürecinde gösterdiğin çabadan ötürü sana olan sevgim arttı. Ama bahsettiğim olaydan malesef bir şey çıkmaz. Ürünü önce satın alıp, aradan 15 gün geçmesini bekleyip ondan sonra...
  5. Ademmk

Ben de avukatım (stajer), çocuk korkutmaktan başka bir şey değil. Açık ve net. "Cimere şikayet etçem" diye tehdit eden avukat mı olur sjdjamskmaa.
  6. Ademmk

Evet sattığım üründe de fatura kesmen gerekiyor, senin vergi mükellefi olmayan veya ürünün 2. el olması bir şeyi değiştirmez. Ama önemli olan nokta şu, sen ürünü alırken KDV ödüyorsun zaten. Sene sonunda bu kdv'yi ödeyeceğin kdv'den düşürebilirsin. Yani aradaki farkın %18'i + bundan da kalan...
  7. Ademmk

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

ben de youtube'da link bekledim. editör yaktı bizi :)
  8. Ademmk

aynen kanka ayakkabı seçen kadınlar gibi dene sen bileşenleri. sistem direkt out of stock olarak yayınlandı :)
  9. Ademmk

evettttt, resmen out of stock olarak yayınlandı sistem. afajsfasfkıamsd
  10. Ademmk

Donanım arşivi f/p sistem 11k

Ohh saol dostum. Al/satçıyım senin sayende öğrendim. Çok teşekkür ederim. Sayende saatlerce takip edip konuları okumama gerek kalmadı.
  11. Ademmk

Allah rızası için adamı 15e ikna ettiğine dair SS atar mısın? 15e ikna edersen, 15e ben alıcam. 250 TL de sana vericem :)
  12. Ademmk

Aynen öyle dostum. Piyasanın canlı ve değişken olduğunu anlayamıyor arkadaşlar. Geçen gün bir sistem sattım. Çocuk akşam 11'de geldi aldı sistemi. Yarın sabah 10'da Kıbrıs'a gidecekmiş. Milletin 18 bine satamadığı sistemi 21'e satmış oldum. Adam Kıbrıs'a gidince alsa kasayı 25 bine falan...
  13. Ademmk

Sen verme kardeşim, ben ayda en az 6 sistem satıyorum. Sana da parana da ihtiyacım yok. Türkçe seviyenle hayata bakış açın doğru orantılı sanırım :)
  14. Ademmk

Türkçe seviyesi ile hayata bakış açısı doğru orantılı :)
  15. Ademmk

Eğer itopyada çıkacaksa olma ihtimali var. Yayınlanmadan bitebilir stok annsamöaa
  16. Ademmk

İtopya'ya zerre güvenmiyorum bu kampanyalı ve stoklu sistemlerde. Sistemleri kötü, siteleri kötü, sürekli çöküyor, sepetteki ürün yok oluyor vs vs vs. Keşke vatan bilgisayar ile çalışılsa bu tarz sistemlerde ama piyasa koşulları teklifler vs etkliyor sanırım durumu.
  17. Ademmk

🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM BUGÜN YAYINDA🔥🔥

Umrım itopya olmaz, hem site çöküyor hem de stoklar şaşırtıcı derecede hızlı bitiyor. İtopya'ya gerçekten güvenmiyorum stok konusunda.
  18. Ademmk

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat : 13.499,83 TL. R5 5600 Gigabyte b450 Gigabyte eagle rtx 3060 ti Goodram 8x2 3200mhz ram Goodram 500 GB M2 SSD Vento VG15FE , 80+ 600w psu
  19. Ademmk

🔥 Donanım Arşivi Yeni Sistem İncelemesi Geldi🔥

Yani piyasaya göre okey bir sistem. Acil ihtiyacım var diyen alabilir, hazırdaki diğer sistemlere göre yine de iyi. Ama alışık olduğumuz o DA imzalı sistemlerin yanından geçemez. Zaten inceleme videosu, DA imzalı sistem değil.
  20. Ademmk

Vok Newyear Sistem !!! 12999tl

Benim sistem bugün geldi. Demonte sipariş etmiştim.
Geri