🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

söylenenlere göre büyük al sat lobisi önceki fp sistemlerde el koydugu stokları eritememiş ve bugün yayınlanacak dünyanın en fp sisteminden korktukları için şuan firma ve da ile masadalar videoyu yayınlatmamak için teklifler sunup firma ile yüklü bir miktarda anlaşarak bu stokların satışını 2 aylığına ertelemeye ve çalışıyorlarmış firma gelecek stokları ve depolama alanlarının darlığından şikayet etmiş buna karşın büyük al sat lobisi depolama desteği sunacagını ve kürşat reisin evinin bu durum için çok uygun olduğunu bildirmiş detaylar geldikçe yazarım :D neyse 2. yarı başlamış
Bu al sat lobisi çok tehlikeli hocam öyleki tüm stoğu bir vatoz gibi emiyorlar hatta pişkin bir al satçının
alabileceklerinin garantisi yok, ben onların yerine alıp onlara satarım :D
gibi konuya açıklık getiren bir yorumu var.

ABD'li ünlü aktör evinde stokçuluk yaparken yakalandı son dakika olarak itopya ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı kaynak:kafkef haber ajansı

hocam sistem ve fiyat iyi ama kimse 14.500 e satilan sisteme 15 k 16 k veripde stokculara ekmek yedirmedi sari siteye gir ganı ganı ilanlar war 15.500 e kadlar dustu sari sitede mordart 9 un fiyati

hocam sistem ve fiyat iyi ama kimse 14.500 e satilan sisteme 15 k 16 k veripde stokculara ekmek yedirmedi sari siteye gir ganı ganı ilanlar war 15.500 e kadlar dustu sari sitede mordart 9 un fiyati
16k dan vermedim bu arada 17 istiyorum nakit bekleme sıkıntım yok 2-3 ay da bekleyebilir :) şuan ki piyasada zarar yapma ihtimalim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,373
Üyeler
184,780
Son üye
fenerli
Geri