Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

piagor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes aksoy
@GENCERGAMİNG lütfen artık para iademi yapar mısınız?
Sipariş numaram bu: 726260919. 4 Şubat'ta satin aldım aldıktan 30dk- 1 saat içerisinde iptal ettim şuan 17 gün oldu ancak hala para iadem yapılmadı. Deprem nedeniyle zaten mağduruz bari siz yapmayın. O paraya biran önce ihtiyacım var. Lütfen dönüş yapın. Ben numaranızı arayarak ulaşmaya çalıştım ancak her seferinde 1dk 20saniye içeride yanıt almadan kendisi kapanıyor.

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
@GENCERGAMİNG lütfen artık para iademi yapar mısınız?
Sipariş numaram bu: 726260919. 4 Şubat'ta satin aldım aldıktan 30dk- 1 saat içerisinde iptal ettim şuan 17 gün oldu ancak hala para iadem yapılmadı. Deprem nedeniyle zaten mağduruz bari siz yapmayın. O paraya biran önce ihtiyacım var. Lütfen dönüş yapın. Ben numaranızı arayarak ulaşmaya çalıştım ancak her seferinde 1dk 20saniye içeride yanıt almadan kendisi kapanıyor.
Siparişinizi kendiniz iptal etmişsiniz, muhasebecimize haber verilmediği için para iadesi gerçekleşmemiş. Muhasebe bölümüne iletilmiştir. Çağrı merkezimizin yoğunluğundan dolayı birden fazla arama olunca zaman zaman hattan düşmeler yaşanıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sunneli Mucit
Merhabalar, ürün elime bugün ulaştı. Ekran kartını takıp ürünü çalıştırmak istediğimde birkaç sorun olduğunu fark ettim. Öncelikle anakartta kasaya bağlanması gereken 3 vida eksikti (1,3,5). Bunların bağlanması için gerken 3 adet yükseltme parçası da eksikti (2,4,6). Kasanın arkasında ekran kartını tutacak olan 2 vida (8,9), boş slottan toz girmemesi için olan 1 adet filtre (10), tüm bunları kapatan kapağın vidası (7) ve 1 adet ekran kartı HDMI girişini kapatan mavi plastik (11) eksikti. Bildiğim kadarıyla bu 11 parça da kasa ile birlikte geliyor (forumdaki diğer teslimatlarda oldukları belirtilmiş/gösterilmiş) Özellikle ekran kartı taşıyıcı vida olmadığı için sistemi test edemedim o yüzden parçalarda bir sorun varsa da henüz bilmiyorum. Lütfen en kısa zamanda bu parçaların tedariğini tarafıma sağlar mısınız? @GENCERGAMİNG
GÜNCELLEME:

Öncelikle gece geç olmasına rağmen dakikalar içinde forum üzerinden destek sağladılar. Arka slot filtresi (10) kasaya dahil olmayan bir parça olduğu için tedarik edemeyeceklerini, diğer eksik ürünlerin ise cumartesi kargolamasını yapacaklarını ilettiler.

Kargo dün geldi. Ne yazık ki ekran kartı HDMI koruyucusunu (11) yollamamışlar. Onun dışında tüm parçalar/vidalar eksiksiz bir biçimde elime ulaştı. Sistemin eksik parçalarını takıp güç tuşuna bastım. Sorunsuz çalışıyor.

Destek ekibinin sorunu bildirdiğimde hızlı ve sade cevaplarla güven vermesi bir müşteri olarak beni rahatlattı. Malının arkasında duran bir firma daima kazanır. Nacizane tavsiyem montaj konusundaki özeninizi arttırmanız ve hazır sistemlerde parçaların kutularını başka bir kutuya koyup yollamanız (zira bana gelenler kargoda ezilmişti).

Her zaman olanakları zorladığı için @Abdullah Hacıgül ‘e, onunla çalışmayı göze alıp gerek fiyat gerek destek konusundaki uğraşları için @GENCERGAMİNG ‘e teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
HASAN AÇIKGÖZ
Merhabalar, ürün elime bugün ulaştı. Ekran kartını takıp ürünü çalıştırmak istediğimde birkaç sorun olduğunu fark ettim. Öncelikle anakartta kasaya bağlanması gereken 3 vida eksikti (1,3,5). Bunların bağlanması için gerken 3 adet yükseltme parçası da eksikti (2,4,6). Kasanın arkasında ekran kartını tutacak olan 2 vida (8,9), boş slottan toz girmemesi için olan 1 adet filtre (10), tüm bunları kapatan kapağın vidası (7) ve 1 adet ekran kartı HDMI girişini kapatan mavi plastik (11) eksikti. Bildiğim kadarıyla bu 11 parça da kasa ile birlikte geliyor (forumdaki diğer teslimatlarda oldukları belirtilmiş/gösterilmiş) Özellikle ekran kartı taşıyıcı vida olmadığı için sistemi test edemedim o yüzden parçalarda bir sorun varsa da henüz bilmiyorum. Lütfen en kısa zamanda bu parçaların tedariğini tarafıma sağlar mısınız? @GENCERGAMİNG
Benimde HDMI koruyucusu yok deprem bölgesinde olduğum için detaylı olarak bakamadim
@gencergaming

ugurkrdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Uğur Karademir

qosinux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ensar Sönmez
Kasanın desteklediği maksimum CPU soğutucusu yüksekliği nedir acaba bilen var mı? Ventonun kendi sitesinde dahi yazmıyor. Sizler hangi boyutlarda CPU soğutucu kullanıyorsunuz?

erenn16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren
Kasanın desteklediği maksimum CPU soğutucusu yüksekliği nedir acaba bilen var mı? Ventonun kendi sitesinde dahi yazmıyor. Sizler hangi boyutlarda CPU soğutucu kullanıyorsunuz?
standart kullanıyorum ama 6 ay sonra termal macunla beraber sogutucuyu yukseltmeyi düşünüyorum valo da orta ayarlarda 76 77 dereceyi goruyor (buna odamın kapısının kapalı olması etki eder mi? oyun oynarken kapı kapalı oluyor halıyle pc nın dısarı vurdugu sıcaklıktan dolayı da içerisi ısınıyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Baydan
bu ekran kartının vidaları hangileri allah aşkına biri foto atsın

piagor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes aksoy
Siparişinizi kendiniz iptal etmişsiniz, muhasebecimize haber verilmediği için para iadesi gerçekleşmemiş. Muhasebe bölümüne iletilmiştir. Çağrı merkezimizin yoğunluğundan dolayı birden fazla arama olunca zaman zaman hattan düşmeler yaşanıyor.
Öncelikle siparişimi sadece benim iptal hakkım var zaten. İptal etmişim ancak para iadem için size ekstra bişey dememe gerek olduğunu düşünüyorum. İptal edilen sipariş iade olur. Çağrı merkezinizi de 1 ay boyunca her gün denemisimdir bir kez bile düşmedi gelistirmenizi öneririm. Sonuç olarak iptalin üzerinden 1ay, sizin cevabınız üzerinden 1hafta geçti ancak hala iadem olmadı. Kart ödemesi geldi ve almadığım bir ürünü ödedim şuan. Daha fazla uğraşamayacagim icin tüketici hakem heyetine başvuracağım iyi günler.

GENCERGAMİNG

Firma Yetkilisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Gencer Gaming
Enes Bey iadeniz firmamız tarafından yapılmış gözükmektedir. Paranız bankanız tarafından provizyon havuzunda mı diye kontrolünü sağlarsanız daha iyi olur.

crucify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Turgut Kural
@GENCERGAMİNG Bu sistemdeki PSU'da sorun yaşıyorum teknik desteğinize ulaşmak mümkün değil ya temsilci yok diyor ya da çalıyor ama açan olmuyor. Whatsapptan 1 haftadır cevap alamadım sorun devam ediyor yazmama rağmen cevap vermiyorlar. İlgilenirseniz sevinirim.

Bu mesajdan 10 dakika sonra ulaşabildim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,780
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom