GENCERGAMİNG
Firma Yetkilisi
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 350
- İsim
- Gencer Gaming
Merhabalar dediğini filtre kasadan çıkmıyor sipariş numaranızı özelden yazabilirseniz size iade yapabiliriz. Bu karışıklık ve hatalar için özür dileriz.14 şubatta anakart problemi olduğu için fark ödedim, ok talebiniz alındı dedi 2 defa mesaj attım teyit olması için, 17 şubatta kargolandı ürün geldi ama sistemdeki normal a520m h geldi farkını ödediğim ürün gelmedi, anakart stok problemi olmadığı anlıyorum, montaj çok itinalı yapılmamıştı vidalar eksik ekran kartı kasa slotu yanlış açılmıştı, vida yoktu uydurmak zorunda kaldım,bios güncellemesini yaptım.w11 kurdum oyun oynamaya fırsatım olmadı henüz. Fiyat farkı için firmayı aradım hiç ikiletmeden yoğunluktan dolayı kusura bakmayın dediler eyw bu bile yeterli benim için, hatalar olabilir. Ücret farkını pazartesi hesabıma geçeceğini ilettiler sağolsunlar. Problemler yaşadık hepimiz evet firmada bu durumdan çok memnun değildir, kimse sıkıntılı bir iş yapmak istemez ama koşullar anlık olarak değişebilir. Büyümekte olan firmalara tolerans sağlamak gerekir ki daha iyi hizmet sağlasınlar. Her şeye rağmen art niyet sezmedim teşekkür ediyorum her şey için. Vesile olduğu için de Abdullah kardeşime teşekkür ederim. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. @GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgül