Merhabalar, özelden iletiyorumMerhabalar, sipariş numaranız nedir ?
Merhabalar, özelden iletiyorumMerhabalar, sipariş numaranız nedir ?
Ürünü saat kaçta aldın ve ana kart için fiyat farkı ödedin mi?
Çok mağduriyet? 500 sistemin kaçı mesela yarısı mı? toplasan 20 kişi yoktur. Geri kalan kısım da burada çözülüyor bırak insanlar işini yapsın, yorumuna ihtiyaç yokÇok mağduriyet var.
Ne yani sirf sen onlarla çalışıyorsun diye onlar mükemmel bir firma mı oluyor. Ayrıca yoruma ihtiyaç yoksa bu konunun ve forumun amacı ne?Çok mağduriyet? 500 sistemin kaçı mesela yarısı mı? toplasan 20 kişi yoktur. Geri kalan kısım da burada çözülüyor bırak insanlar işini yapsın, yorumuna ihtiyaç yok
Arkadaşım benim lafımı sözümü çarpıtıp boş boş konuşma, forumun amacı senin gibi her ağzı olup boş yapanı dinlemek için burada değiliz. Benim cümlemi "onlarla çalışıyorsun diye onlar mükemmel bir firma mı oluyor" diye çarpıtacak kadar aciz birisin tabi ki senin lafını burada çekecek değilizNe yani sirf sen onlarla çalışıyorsun diye onlar mükemmel bir firma mı oluyor. Ayrıca yoruma ihtiyaç yoksa bu konunun ve forumun amacı ne?
Bana aciz diyene bak.Arkadaşım benim lafımı sözümü çarpıtıp boş boş konuşma, forumun amacı senin gibi her ağzı olup boş yapanı dinlemek için burada değiliz. Benim cümlemi "onlarla çalışıyorsun diye onlar mükemmel bir firma mı oluyor" diye çarpıtacak kadar aciz birisin tabi ki senin lafını burada çekecek değiliz
Merhabalar anakart kutusundaki vidaları arkadaşlarımız anakart montelerken kullanmaktadır oradaki vidalar fazlalık olanlardır. Herhangi bir yükseltme yapmanıza da gerek yoktur.Ana Kart kutu içerisinde küçük poşette vida ve silikon vardı ne işe yariyor çözemedim biyere mi takmak gerekiyor. Anakart tarafında 1 tane vida yeri boştu taktım dönmedi yükseltici mi takmak gerekiyor.
Ayrıca ben firmayi eleştirirken sen ortaya atlıyorsun, suçlu ben oluyorum.Bana aciz diyene bak.