pucaso6578
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
bana gönderilen psu hyper k pro kaç watt olduğu yazmıyor ama sanırım 600 watt bu sistem için yeterli mi? geri göndersem değiştirirler mi?
Merhabalar, iyi akşamlar bi hata olmuş olmalı.Arkadaşlar selamün aleyküm
Gençer gaming den sistem geldi kargo eve getirdi fakat kutuyu açtık işlemci montajsız gelmiş ve iki ayağı yamulmuş
Daha kötüsü Ryzen 5 5500 gelmiş bu nasıl bir iştir ben anlamadım @GENCERGAMİNG @Abdullah Hacıgül
ııııııı sanırım zortMerhabalar, iyi akşamlar bi hata olmuş olmalı.
Kargodan kaynaklı bir yanlış olabilir. size daha iyi yardımcı olmak amacıyla sipariş numaranızı alabilir miyim?
Merhabalar, notlarıma aldım yarın bu ürünlerin çıkışını sağlayacağım.Merhabalar, ürün elime bugün ulaştı. Ekran kartını takıp ürünü çalıştırmak istediğimde birkaç sorun olduğunu fark ettim. Öncelikle anakartta kasaya bağlanması gereken 3 vida eksikti (1,3,5). Bunların bağlanması için gerken 3 adet yükseltme parçası da eksikti (2,4,6). Kasanın arkasında ekran kartını tutacak olan 2 vida (8,9), boş slottan toz girmemesi için olan 1 adet filtre (10), tüm bunları kapatan kapağın vidası (7) ve 1 adet ekran kartı HDMI girişini kapatan mavi plastik (11) eksikti. Bildiğim kadarıyla bu 11 parça da kasa ile birlikte geliyor (forumdaki diğer teslimatlarda oldukları belirtilmiş/gösterilmiş) Özellikle ekran kartı taşıyıcı vida olmadığı için sistemi test edemedim o yüzden parçalarda bir sorun varsa da henüz bilmiyorum. Lütfen en kısa zamanda bu parçaların tedariğini tarafıma sağlar mısınız? @GENCERGAMİNG
Hazırlıksız acemi işini henüz düzgün yapamayan bir firma. Keşke sadece ucuz tutmak yerine itopya ile filan çalışılsaymis. Çok mağduriyet var.
Mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz, haklısınız.Hazırlıksız acemi işini henüz düzgün yapamayan bir firma. Keşke sadece ucuz tutmak yerine itopya ile filan çalışılsaymis. Çok mağduriyet var.
Sipariş numaranızı mesaj yoluyla atabilir misiniz?Merhabalar, ürün elime bugün ulaştı. Ekran kartını takıp ürünü çalıştırmak istediğimde birkaç sorun olduğunu fark ettim. Öncelikle anakartta kasaya bağlanması gereken 3 vida eksikti (1,3,5). Bunların bağlanması için gerken 3 adet yükseltme parçası da eksikti (2,4,6). Kasanın arkasında ekran kartını tutacak olan 2 vida (8,9), boş slottan toz girmemesi için olan 1 adet filtre (10), tüm bunları kapatan kapağın vidası (7) ve 1 adet ekran kartı HDMI girişini kapatan mavi plastik (11) eksikti. Bildiğim kadarıyla bu 11 parça da kasa ile birlikte geliyor (forumdaki diğer teslimatlarda oldukları belirtilmiş/gösterilmiş) Özellikle ekran kartı taşıyıcı vida olmadığı için sistemi test edemedim o yüzden parçalarda bir sorun varsa da henüz bilmiyorum. Lütfen en kısa zamanda bu parçaların tedariğini tarafıma sağlar mısınız? @GENCERGAMİNG
Bence yanlış düşünce. Piyasa böyle tek ele düşüyor. Farklı firmalarla çalışılması daha iyi.Hazırlıksız acemi işini henüz düzgün yapamayan bir firma. Keşke sadece ucuz tutmak yerine itopya ile filan çalışılsaymis. Çok mağduriyet var.
Aynı parçalar bendede eksik, banada yardımcı olur musunuz. @GENCERGAMİNGMerhabalar, ürün elime bugün ulaştı. Ekran kartını takıp ürünü çalıştırmak istediğimde birkaç sorun olduğunu fark ettim. Öncelikle anakartta kasaya bağlanması gereken 3 vida eksikti (1,3,5). Bunların bağlanması için gerken 3 adet yükseltme parçası da eksikti (2,4,6). Kasanın arkasında ekran kartını tutacak olan 2 vida (8,9), boş slottan toz girmemesi için olan 1 adet filtre (10), tüm bunları kapatan kapağın vidası (7) ve 1 adet ekran kartı HDMI girişini kapatan mavi plastik (11) eksikti. Bildiğim kadarıyla bu 11 parça da kasa ile birlikte geliyor (forumdaki diğer teslimatlarda oldukları belirtilmiş/gösterilmiş) Özellikle ekran kartı taşıyıcı vida olmadığı için sistemi test edemedim o yüzden parçalarda bir sorun varsa da henüz bilmiyorum. Lütfen en kısa zamanda bu parçaların tedariğini tarafıma sağlar mısınız? @GENCERGAMİNG
Merhabalar, sipariş numaranız nedir ?Aynı parçalar bendede eksik, banada yardımcı olur musunuz. @GENCERGAMİNG