Merhabalar maalesef ki sökme gibi bir durum yok, kasa kutudan çıkarıldığında o parça olmuyor.Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa da kartın üstünde ki kısımı kapatan parça yok sen de var mı ?
Merhaba anakart stokları elinize ulaştı mı acaba ulaştıysa kalan ürünler ne zaman kargolanır?Merhabalar maalesef ki sökme gibi bir durum yok, kasa kutudan çıkarıldığında o parça olmuyor.
Merhaba anakart stokları elinize ulaştı mı acaba ulaştıysa kalan ürünler ne zaman kargolanır?
Dün bende aynı sorunu yaşadım. Bir anda ekran gitti 5 6 saniye sonra geri geldi. Wattman hatası diye bir yazı çıktı. Ne yapmak lazım bilen var mı?Arkadaşlar ben pcyi satın aldım fakat arada ekran gidiyor 2-3 saniye sonra tekrar geliyor neden yapar bunu bilen varmı
Ramlerin çalışma mhzlerini kontrol edin.Dün bende aynı sorunu yaşadım. Bir anda ekran gitti 5 6 saniye sonra geri geldi. Wattman hatası diye bir yazı çıktı. Ne yapmak lazım bilen var mı?
Merhaba, mail adresinize fatura talebimi iletmiştim ilgilenebilirseniz sevinirim.Herkese tekrardan merhabalar arkadaşlar,
Tüm hızıyla siparişler kargolanmaktadır. Yaşanılan sorunların hızlı çözülmesi için forumun mesaj yolu ile direkt iletişime geçebilirsiniz.
Ulaşabileceğiniz diğer iletişim kanallarımız;
Mail: [email protected]
Instagram: @gencergamingcom
Çağrı merkezimiz: 0850 308 5677
Hergün hangi saatlerde ürünleri korgoluyorsunuz ? O saatlerde siteyi kontrol edeyim çıldırdım daHerkese tekrardan merhabalar arkadaşlar,
Tüm hızıyla siparişler kargolanmaktadır. Yaşanılan sorunların hızlı çözülmesi için forumun mesaj yolu ile direkt iletişime geçebilirsiniz.
Ulaşabileceğiniz diğer iletişim kanallarımız;
Mail: [email protected]
Instagram: @gencergamingcom
Çağrı merkezimiz: 0850 308 5677
Instagram damda yazdım yeni gerçekleşti para iadem biraz uğraştırlar ama yine teşekkürler@GENCERGAMİNG cevaplar hep yazılıyor ama ortada iade yok sipariş numarası 165736620 iptali yapalı 10 iş günü gecti
Kendiliğinden geldi kapat aç kapat açBugün sistemi elime aldım ekran kartlı ve ekran kartsız 2 ayrı monitöre bağladım görüntü alamadım ne yapmam gerek