Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

Fleewsefa

80+
söylenenlere göre büyük al sat lobisi önceki fp sistemlerde el koydugu stokları eritememiş ve bugün yayınlanacak dünyanın en fp sisteminden korktukları için şuan firma ve da ile masadalar videoyu yayınlatmamak için teklifler sunup firma ile yüklü bir miktarda anlaşarak bu stokların satışını 2 aylığına ertelemeye ve çalışıyorlarmış firma gelecek stokları ve depolama alanlarının darlığından şikayet etmiş buna karşın büyük al sat lobisi depolama desteği sunacagını ve kürşat reisin evinin bu durum için çok uygun olduğunu bildirmiş detaylar geldikçe yazarım :D neyse 2. yarı başlamış
Bu al sat lobisi çok tehlikeli hocam öyleki tüm stoğu bir vatoz gibi emiyorlar hatta pişkin bir al satçının
alabileceklerinin garantisi yok, ben onların yerine alıp onlara satarım :D
gibi konuya açıklık getiren bir yorumu var.

CaNNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Can Çavdar
ABD'li ünlü aktör evinde stokçuluk yaparken yakalandı son dakika olarak itopya ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı kaynak:kafkef haber ajansı

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman akalın
hocam sistem ve fiyat iyi ama kimse 14.500 e satilan sisteme 15 k 16 k veripde stokculara ekmek yedirmedi sari siteye gir ganı ganı ilanlar war 15.500 e kadlar dustu sari sitede mordart 9 un fiyati

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
içerden alınan bilgiye göre itopya bütün stokları tüketmiş yeni erkan kartı arıyorlar
Eğer itopyada çıkacaksa olma ihtimali var. Yayınlanmadan bitebilir stok annsamöaa

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Aras Şimşek
hocam sistem ve fiyat iyi ama kimse 14.500 e satilan sisteme 15 k 16 k veripde stokculara ekmek yedirmedi sari siteye gir ganı ganı ilanlar war 15.500 e kadlar dustu sari sitede mordart 9 un fiyati
16k dan vermedim bu arada 17 istiyorum nakit bekleme sıkıntım yok 2-3 ay da bekleyebilir :) şuan ki piyasada zarar yapma ihtimalim yok

Top Bottom