AMD diye yabana atacak değiliz hocam 6700xt felan gelirse alinabilireger amd sistem gelirsee sikinti okadar bekledigimize degmez
1 ay sonra yazarım kanka ben sana 14.5k dan veririmhocam mordart 14.500 e satti pc leri demi kim o sisteme 14.500 dan fazla versin ben vermem sahsen nıe vermem sistem kotu oldugundan deil stokcularin yuzunden 1 ay sorna alirim ama stokcuya ekmek yedirmem ve bircok kisi de bunu yapior simid 500 adet satildi bunun 400 adeti stokcular almis denıor sence 400 adet nasıl eritecek bunlar ?
Sagopa Kajmer de İnceHesap ile dünyadaki bütün ekran kartlarını alacakmış hepsini de 10000000000 TL den satıp zengin olacakmış...ABD'li ünlü aktör evinde stokçuluk yaparken yakalandı son dakika olarak itopya ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı kaynak:kafkef haber ajansı
Sen verme kardeşim, ben ayda en az 6 sistem satıyorum. Sana da parana da ihtiyacım yok. Türkçe seviyenle hayata bakış açın doğru orantılı sanırımhocam mordart 14.500 e satti pc leri demi kim o sisteme 14.500 dan fazla versin ben vermem sahsen nıe vermem sistem kotu oldugundan deil stokcularin yuzunden 1 ay sorna alirim ama stokcuya ekmek yedirmem ve bircok kisi de bunu yapior simid 500 adet satildi bunun 400 adeti stokcular almis denıor sence 400 adet nasıl eritecek bunlar ?
Bu dediğinize katılmıyorum hocam arkadaşımda rx6600 ve r5 5600 ikilisi var alalı 1 yıl olacak şu güne kadar 1 tane wattman vb yemedibu forumda 2 el girin 15.900 la ilan war mord art 9 un D:
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam amd cop harbiden cop intel ve ndivia sistem olmasi sart gerisi yalan amd cogu oyunda problem cıkaran bir sistem