Arama sonuçları: *

1. B

MODART YENİ SİSTEM! 13600KF - 4060Tİ

Bi zarari yokki kardesim, al bi sogutucu kullan
  2. B

📢 Modart PC Yeni Sistem Çıktı RX 6600📢

Bu kasa cok sesli çalışıyor arkadaslar, bendede var, nasil sesini azaltabilirim. Daha once hic denemedim, Fanları kendim degistirebilir miyim?
  3. B

📢 Modart PC Yeni Sistem Çıktı RX 6600📢

Bu kasa bende varda, helikopter gibi cok sesli calisiyor.. cozum istiyorumm
  4. B

Vok Newyear Si̇stem Yorum

Nasil degistirebilirim
  5. B

Vok Newyear Si̇stem Yorum

Beyler bende vok friday2 var, fanlar cok sesli nasil çözüm bulurum? Degistirmeli miyim? Nasil bisey almaliyim
  6. B

Vok Newyear Sistem !!! 12999tl

Psu trendyoldan bi bak yorumlarina, bende 3060ti ile kullanıyorum sorun yasamadim. Kasa fanları biraz sesli o kadar
  7. B

VOK-NEWYEAR VS ULTİMA-3070

Hocam bende 3060ti var, 2k oynamayacaksan, 1080p için 3060 fazlasiyla yeterli. Rampage kasanin psu idare eder, kasanin fanlari biraz sesli çalışıyor olabilir, ustune 200tl verip dusuk sesli bir fan takımı ile degisebilirsin, ya da satin alirken kasani degisitrip, ssd 1tb yapmani oneririm...
  8. B

Kotu degil dostum, psu çöp psu degil o kadar abartmayin, bu sistemi kotuleyipte alacaklarin aklini bulandirmayin bence.. sadece ekran karti ve islemci zaten suan 10 bin tl ediyor, diger bileşenlerin de garantisi mevcut, alip tepe tepe kullansinlar. Bunu kaciranlae 3060li bi sisteme yilbasindan...
  9. B

12.5 a onu alirsan bu sisteme yazik edersin, fanlar sesli olabilir, 100-200 tl verip fan takimini degisenilirsin, onun disinda patir patir attigin sistemi ikiye katlar
  10. B

Vok Fri̇day 2 Ekran Kartı Ve İşlemci̇ Oyun Hedi̇yesi̇

Hocam bu kodlari baskasina verebilir miyim? Saniyorum yukarıda kod verilen islemci ve ekran kartiyla aktiflestirilmesi gibi bir durum soz konusu?
  11. B

Vok yeni sistem geliyor galiba

Sanmam yine 3060ti olur
  12. B

Vok yeni sistem geliyor galiba

Cok benzer dedigi icin farkli bir marka ekran kartıyla cikacaktir muhtemelen,
  13. B

Vok Fri̇day 2 Ekran Kartı Ve İşlemci̇ Oyun Hedi̇yesi̇

Bende faturayi dun gönderdim, cevap bekliyorum 1671273266 Ben simdi kontrol ettim kodlarim gelmis, teşekkür ederiz bilgilendirme icin de 😀
  14. B

VOK 2 3060 Tiİ'lı Kasam Satsam Ne Kadar Eder?

16 dan assa verme, yilbasinda 18-19 edecek gibi.. 1670418394 Psu fena degil, cok kotu diyecegin bir psu degil yani, kasa kaliteside cok onemli degil, kasa fani biraz sesli calisiyo sadece
  15. B

Haqqus yeni sistem geliyor GEN6

Alsata gidermi yazan çıkmadı bile 🥶
  16. B

Vok friday kargoya verilen var mi?

Plastikleri cikart, Tik diye oturttur, siyah vida ile bir tane vidala yeter
  17. B

Eyvallah kanka simdi islemis gordum, daha benim kargo kartalda gözüküyor, yola cikmamis bile 😀 haftasonu gelseydi 1-2 oynardik nasip diyelim artik
  18. B

beyler ben itopya sitesinden siparişim neredeye tıkladığımda yurtiçi self servis uygulamasına atıyor ordada bişey gözükmüyor.. gönderiyi nerden takip etcez, mesaj vs. gelmedi
  19. B

Hayırlı olsun hocam, İslemci kac derecelerde hocam 1670002337 R23 ne oluyordu hocam
Top Bottom