knk psu sıkıntı diyonuz bundada12.5 a onu alirsan bu sisteme yazik edersin, fanlar sesli olabilir, 100-200 TL verip fan takimini degisenilirsin, onun disinda patir patir attigin sistemi ikiye katlar
knk psu sıkıntı diyonuz bundada12.5 a onu alirsan bu sisteme yazik edersin, fanlar sesli olabilir, 100-200 TL verip fan takimini degisenilirsin, onun disinda patir patir attigin sistemi ikiye katlar
Kotu degil dostum, psu çöp psu degil o kadar abartmayin, bu sistemi kotuleyipte alacaklarin aklini bulandirmayin bence.. sadece ekran karti ve islemci zaten suan 10 bin tl ediyor, diger bileşenlerin de garantisi mevcut, alip tepe tepe kullansinlar. Bunu kaciranlae 3060li bi sisteme yilbasindan sonra 15 binden assa merhaba diyemezler..Parçalar kötü. Şahsen sırf ucuza sistem toplamak için paramı çöpe atmam.
Ben de kafayı yiyeceğim fırsat sistem denilenler ya psu ya anakart ya ram bir yerlerden kalitesiz, tercih edilmeyen ürünleri sıkıştırıyorlar...https://www.gaming.gen.tr/urun/1956...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ beyler bunu alıyorum her geçen gün zam geliyor md4 ne zaman çıkcağıda belli değil yokluk içerisindeyim
ben alıyorum knk bu sistemiBen de kafayı yiyeceğim fırsat sistem denilenler ya psu ya anakart ya ram bir yerlerden kalitesiz, tercih edilmeyen ürünleri sıkıştırıyorlar...
parçalar çöp. Ben kimseye zorla al veya alma demiyorum zaten beni ilgilendirmez herkesin kendi parası.Kotu degil dostum, psu çöp psu degil o kadar abartmayin, bu sistemi kotuleyipte alacaklarin aklini bulandirmayin bence.. sadece ekran karti ve islemci zaten suan 10 bin TL ediyor, diger bileşenlerin de garantisi mevcut, alip tepe tepe kullansinlar. Bunu kaciranlae 3060li bi sisteme yilbasindan sonra 15 binden assa merhaba diyemezler..
Güzel kardeşim mert beyantemur un dünkü sistemi ile aynı fiyata çıkıyor al sat konusunda önceden de açıklama yapmıştım yorum yapmama kararı aldım linç ediliyoruz gerek Dm den gerekse yaptığım yorumun altına hiç hoş olmayan yorumlar yapılıyor bende al sat konusunda yorum yapmıyorum artık almak isteyen alsın sevgililer selamlar@Kürşat Kütükçü reis alıcan mı 2k bırakır bence en az
psu patlar mıGüzel kardeşim mert beyantemur un dünkü sistemi ile aynı fiyata çıkıyor al sat konusunda önceden de açıklama yapmıştım yorum yapmama kararı aldım linç ediliyoruz gerek Dm den gerekse yaptığım yorumun altına hiç hoş olmayan yorumlar yapılıyor bende al sat konusunda yorum yapmıyorum artık almak isteyen alsın sevgililer selamlar
Psu trendyoldan bi bak yorumlarina, bende 3060ti ile kullanıyorum sorun yasamadim. Kasa fanları biraz sesli o kadarpsu patlar mı
bana bide monitör lazım ama panel fln hiç anlamıyom önerebilceğin varmıPsu trendyoldan bi bak yorumlarina, bende 3060ti ile kullanıyorum sorun yasamadim. Kasa fanları biraz sesli o kadar
niyeAl satçıların ellerinde patlaması muhtemel bir sistem...
Kasa psu rampage ekran kartı soğutması en kötü olan modellerden anca kullanmak için alınabilir
biriniz al diye biriniz alma ne yapcam lannKasa psu rampage ekran kartı soğutması en kötü olan modellerden anca kullanmak için alınabilir