Arama sonuçları: *

1. Bermud4

YAKLAŞIYOR YAKLAŞMAKTA OLAN !

Bence rtx2000 serisinde bi sistem gelecek. RTX 3000 serisi çıktığı için firmaların elinde 2000 ler kalabilir. Böyle sistem gelirse iki tarafta avantajlı çıkar.
  2. Bermud4

Sistem tavsiyesi karşılaştırma

1. Sistemin kasasında hava akışı çok az önü mesh değil çünkü. 2. sistemin kasa psu kötü kimse önermiyor ve ssd de sorunluydu yanlış hatırlamıyorsam.
  3. Bermud4

pc özelleştirdim de kurulum + win 10 deneme ile çok karlı oluyo gibi

EE ne değişti ki :D Yine aynı marka. O sistemde başka özelleştirme yok kasa için hepsi sıkıntılı yani. Tam bilmiyorum ama frisby markasının güç kaynakları sıkıntılıymış. Öyle diyorlar :unsure:
  4. Bermud4

Patlayabilir diyorlar yani şakayla karışık. Güvenilir psu değil sıkıntı çıkarabilir yani.
  5. Bermud4

Siz bilirsiniz bazıları c4 falan diyor kalitesiz sanırsam isterseniz foruma sorun bir. Şahsen ben emanet etmezdim sistemimi o psuya.
  6. Bermud4

İncehesabın kasa psu kötü önermem. kimse önermiyor.
  7. Bermud4

5000tl bir bilgisayarda tavsiyeleriniz neler ?

Ram çift kanal olmalı. Kasa 4 fanlı (3 ön 1 egzoz) ve kesinlikle mesh olmalı. PSU kaliteli güvenilir olmalı. Anakart ileriye dönük 450 olmalı. İşlemci ekran kartını beslemeli mümkünse biraz güçlü olmalı uzun süre idare edebil. Ekran kartı zor ama indirim gecesinden falan 1660 super bulabilirsen...
  8. Bermud4

Ryzen 5 3500 İle Fiyat Performans Oyun Bilgisayarı İster Misiniz?

1660 superli bi sistem iyi gider gibi. işlemci 2600 veya 3300de olabilir stoğa göre. 240ssd 2x8gb ram. 5 k altı çıksa güzel olur gibi bence.
  9. Bermud4

TEKNOBİYOTİK MK 1 ALINIR MI ?

ram yükseltmek istersen daha ucuza https://www.hepsiburada.com/geil-evo-forza-8gb-3000mhz-ddr4-ram-ge-gafy48gb3000c16asc-p-HBV00000UJ3G3?magaza=Teknobiyotik&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_medium=akakce&utm_source=pc&utm_term=k&v=1.36.8&wt_pc=akakce.c.k.pc 1596375891 evet psu azmış ama az...
  10. Bermud4

TEKNOBİYOTİK MK 1 ALINIR MI ?

https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/amd-ryzen-3-3100-3-6ghz-gtx1650-super-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html sistem bu monitör de...
  11. Bermud4

Dün DA SİSTEM 2 (DONANIM ARŞİVİ SİSTEM 2) Sipariş Ettim Ne Zaman Gelir?

Bayramda çok kişi almıştır sıra gelir umarım sana. İstanbuldaysan paraçaları kontrol et kıllanmadan hemen iade edersin bişe olunca malum telefonlara bakmıyorlar.
  12. Bermud4

Da-Sistem2 İtopya işlemci ve ekran kartı hakkında öneri isitiyorum

öncelikle şahsi görüşüm 100 lira 3600x farkına değer en azından soğutucu alma sıkıntın olmaz stok soğutucu yeter ve oc performans açısından daha iyi. ve ekran kartı 5700xt evo modeli soğutması en başarılı kartlardan biri soğutma durumunda sıkıntı yaşamazsın. driver sorunu kafana yatmıyorsa şöyle...
  13. Bermud4

Twitch yayını için uygun fiyata sistem arıyorum bu olur mu?

o fiyata daha iyi sistem toplanabilir diye düşünüyorum daha iyi yayın yapabilirsin öyle
  14. Bermud4

İTOPYA BİLGİSAYAR DADG2 SİSTEMİ PİŞMANLIK SERÜVENİM, (ÇÖZÜMÜ BİLEN YOK ... )

parçaları test edebilirsin. burnintest indirip dene bi istersen belki ordan çıkar sorun.
  15. Bermud4

zaten parçaları itopyaya göndersen onlarda markaya gönderecek bir şey değişmeyecek. itopya videosuna denk gelmiştim aldığınız ürünleri direk markanın garantisine yollayabiliryormuşuz. muhtemelen çoğu kişi bilmediğinden itopyayla uğraşıyodur. sadece uygun fiyat olduğundan aldım yoksa tam...
  16. Bermud4

bende ekran kartında sıkıntı yaşadım. senin gibi itopyayı aradım 1 saat 15 dakika bekledim en sonunda dayanamayıp kapattım neden biliyor musun 15 dakika 4 kişi vardı sırada tam 1 (bir) saat boyunca sadece 1 (bir) kişiyi bekledim sonra dedim bunlar alay ediyor. şikayet vara yazdım ve ekran...
  17. Bermud4

Da-2 sıcaklığı çok mu yüksek

bence oyun fpsini ekran hz değerine sabitleyip dene. (144hz hise max fps 144 yap)
  18. Bermud4

Hangi PC daha iyi lütfen

üstteki kesinlikle ama kasayı mesh almanı tavsiye ederim varsa eğer.
  19. Bermud4

D.A Yeni Sistem Hakkındaki Fikrim

dediğin kadar kolay olsaydı herkes dediğin gibi sistem toplardı. bu işin arka tarafını bilmiyoruz ama gördüğüm kadarıyla her parça en iysi olmuyor. satılmayan parçalar koyulabiliyor bunun içinde kronik sorunlu donanımlar da var.
Top Bottom