buisimsadecebanait
80+ Bronze
Arkadaşlar 4200 tl bütçem var monitörlü sistem alacağım daha iyisini bulan varsa link atabilirmi ayrıca mk 1 alınır mı ?
kasanın değişmesi gerekir. Ssd yetmeyecek muhtemelen 240gb az çünkü. psu da biraz az geldi gözüme. ancak onun haricinde iyi sistemhttps://www.teknobiyotik.com/kampan...4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html sistem bu
monitör de
trendyol indirimi kullanırsan :Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms Analog+HDMI FreeSync Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comLG 22MK400H 1ms 21.5 inç Full HD Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 22MK400H 1ms 21.5 inç Full HD Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ram yükseltmek istersen daha ucuzahttps://www.teknobiyotik.com/kampan...4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html sistem bu
monitör de
trendyol indirimi kullanırsan :Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms Analog+HDMI FreeSync Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comLG 22MK400H 1ms 21.5 inç Full HD Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 22MK400H 1ms 21.5 inç Full HD Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
evet psu azmış ama az farkla yükseltebilir. ama benim sistemde işlemci ve ekran kartı yüksek. şimdilik 240 gb ssd ile idare edilebilir. monitör iyi ama 5ms ben oyun odaklı topladım birazda.Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
böyle bir şey yaptım ancak biraz geçti bütçeyi. Fiyatı azaltmak isterseniz ssd yi çıkarıp 1tb HDD takabilirsiniz. Ssd sonradan eklenebilir. Veya anakartı a320mh yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasanın değişmesi gerekir. Ssd yetmeyecek muhtemelen 240gb az çünkü. PSU da biraz az geldi gözüme. ancak onun haricinde iyi sistem
işlemci yüksek evet ancak ekran kartlarının fps değerleri birbirine çok yakın. internette testleri var bakabilirsin. Ayrıca türkiyedeki internet böyle olduğu sürece monitörlerin ms değerlerinin pek önemi yok. Her şekilde internetimiz kötü zaten. Yine de 1 ms daha iyi olur tabii ki.ram yükseltmek istersen daha ucuza
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet PSU azmış ama az farkla yükseltebilir. ama benim sistemde işlemci ve ekran kartı yüksek. şimdilik 240 gb ssd ile idare edilebilir. monitör iyi ama 5ms ben oyun odaklı topladım birazda.