Arama sonuçları: *

1. Celilkug

🔥Donanım Arşivi Yeni RTX Sistem 11.11🔥

5 6 gündür bekliyordum kanala baktım baktım video gelmedi instadan takip ediyorum videoyu paylaşır diye yok atmamıs instaya çoktan youtubeye atmıs stoklar bitmiş bile 😂😂
  2. Celilkug

PC Hocası sistemi alınır mı ?

gerçi oda var iyi bi sistem ve iyi fiyat olsaydı 10dk sürmezdi
  3. Celilkug

PC Hocası sistemi alınır mı ?

bu sistem bu fiyata ucuz ama marka model biraz içimi ısındırmadı işlemciyi 5600 yapıp devam edilebilir ama fiyat farkını çok fazla koymuşlar
  4. Celilkug

Haqqus HB5 📢11,799 TL📢

hep aynı sistemi çıkarıyor acaba hiç bıkmadımı mesela 10 tane sistem attıysa 7 si aynı 5500 ve 6600 :D
  5. Celilkug

Çözüldü✓ Gençer Gaming DA-C2

da-c sistemini aldıgımda bendede 1 hafta kargoya verilmedi demonte istedim aynı gün kargoya verdiler ya bilerek yapıyorlar yada yoğunluktan galiba bilmiyorum ama 1 hafta içinde verilir galiba
  6. Celilkug

D.A imzalı canavar cumartesi günü geliyor 💥

bende kendime inanmıyordum lan nası alıyorlar hemen diyordum da-c sistemini kaptım 5600 rx6700 lü sistemi çok memnunum
  7. Celilkug

r5 5600 3070ti hazır sistem

evet sistemler çok uyguna geldi galiba yeni bi site oldugu için olabilir kendini duyurmak istiyor heralde çünkü bi tek pc hocası değil en az 3 4 tane youtuber daha sistem paylaştı o sitede 3060ti siste felanda var
  8. Celilkug

r5 5600 3070ti hazır sistem

1k zam gelmiş hocam buna keşke 20k ken almayı düşünseydn de yapacak bişey yok
  9. Celilkug

GENÇER GAMING SİSTEMİ TESLİM ALAN VAR MI

Hocam bende 20.04 de siparş verdim bugun konuştum 10 15 gün bekliceksek demonto gönderin felan filan 2 saat önce kargolanmış inş kurup göndermişlerdir yoksa sıkıntı
Top Bottom