doğumhane kapısında bebek bekler gibi bekliyoruz hepimiz resmenAlanlar var ama şuan hepsi pc ile ilgileniyorlarsir testler , falsn filan
hocam deprem yüzünden kargonuz geç gelebilirAlanlar var ama şuan hepsi pc ile ilgileniyorlarsir testler , falsn filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konu hakkinda kesin bilgim yok ama yarin kargolanir gibi cunku bende 8 de siparis vermiştim bugün kargolanmis.
bende 20.01 de verdim yarın kargo olur o zamanAlanlar var ama şuan hepsi pc ile ilgileniyorlarsir testler , falsn filan
Bu konu hakkinda kesin bilgim yok ama yarin kargolanir gibi cunku bende 8 de siparis vermiştim bugün kargolanmis.
Yurtiçi kargo tahmini teslim pazartesi diyor. Sma deprem dolayisiyla bazi yerlere dagitim yapmayan kargoda var mesela kolaygelsin gibi. Yurt ici teslim eder insallahhocam deprem yüzünden kargonuz geç gelebilir
İnşallah hocam. Asil onemli olan pc nin arisasiz , saglam , sorunsuz gelmesi bakslim inşallah hepimizinki sorunsuz gelirbende 20.01 de verdim yarın kargo olur o zaman
inşallah sorun cıkmaz hevesim kursagımda kalır yksaYurtiçi kargo tahmini teslim pazartesi diyor. Sma deprem dolayisiyla bazi yerlere dagitim yapmayan kargoda var mesela kolaygelsin gibi. Yurt ici teslim eder insallah
İnşallah hocam. Asil onemli olan pc nin arisasiz , saglam , sorunsuz gelmesi bakslim inşallah hepimizinki sorunsuz gelir
Hocam bende 20.04 de siparş verdim bugun konuştum 10 15 gün bekliceksek demonto gönderin felan filan 2 saat önce kargolanmış inş kurup göndermişlerdir yoksa sıkıntıdonanım arşivi sistemi test edilmiş bir şekilde elinde olan varmı
saat 20 01 de sipariş verdim. 1901 de sipariş veren bir arkadaşa gitmiş hazır bir şekilde
demonte gonderır hocamHocam bende 20.04 de siparş verdim bugun konuştum 10 15 gün bekliceksek demonto gönderin felan filan 2 saat önce kargolanmış inş kurup göndermişlerdir yoksa sıkıntı
ara dostum bugun demonte istiyorum de cikarirlarSaçma sapan sistemleri var. Sipariş vereli 5 iş günü oldu. Hâlâ hazırlanıyor aşamasında. Bir de demonte gönderim olarak işaretlemiştim. Dün iletişimden destek talebi oluşturdum, talebe sipariş numarasını felanda girdim. 12 saat sonra hazır sistemler 7-10 iş gününde gönderilir. Dilerseniz demonte gönderebiliriz dediler. bende mailden cevap verdim zaten demonteli sipariş verdim diye ama dönüş olmadı. Şimdide baktım hala hazırlanıyor aşamasında.
formatsız mı geldiÜrün az önce elime ulaştı. Ekran kartını montajladım. Windows usb sini hazırlıyorum.