Arama sonuçları: *

1. Cruciatus

Sizce PC hocası GG3 Sistem Nasıl Olur?

Umarım fiyatını hak eden bir sistem çıkarırlar, ben de beklemedeyim.
  2. Cruciatus

Yeni fp pcmi geliyor

Ucuz demek olduğunu söylemedim fakat rog'un da iyi olduğu konular var fakat çoğu ürünü f/p değil.
  3. Cruciatus

Yeni fp pcmi geliyor

Rog kaliteli olabilir fakat tamamen rog'dan oluşan bir sistemden f/p olmasını beklememelisin. 1622743024 Bir de Abdullah abi her kasa vs attığında sistem mi geliyor diye konu mu açacaksınız? Adamın işinin bilgisayarla ilgili olduğunu unutmayın lütfen
  4. Cruciatus

Donanım Arşivi Son İnsta Story'si

4000 tl çok az bir miktar 4000 tl olması için 240 gb hatta 120 gb depolama 8 gb ram vs gibi şeyler kullanması gerekiyor ve abdullah abinin böyle bir şey yapacağını sanmam.
  5. Cruciatus

DA Yeni Sistem Hakkında

SSD'nin de A2000 olması gerekiyor diğer model kronik sorunlu.
  6. Cruciatus

Donanım Arşivi Son İnsta Story'si

Diğer sistemler iptal oldu diye üzülmüştüm ama eğer gerçekten inceleme vs. değilse ve bir sistem çıkarsa alacağım umarım böyle de olur.
  7. Cruciatus

DA SİSTEM 5 KASASI ne

Bu değilmiş zaten belli değilken benziyor diye atmıştım.
  8. Cruciatus

DA SİSTEM 5 KASASI ne

Ya bu ya da bu gibi geldi https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10011
  9. Cruciatus

DA SİSTEM 5 KASASI ne

İnsta story.
  10. Cruciatus

Donanım Arşivi Sistem 5 nasıl olacak ?

Bak yine yapıyorsun belli olmayan bir fikrini belirtirken bence gibi kelimelerle cümle kurarsan yanlış anlaşılmazsın bu kadar.
  11. Cruciatus

Hayır o zaman hem yeni stoklar hem de 3060 mining kilidi olduğundan dolayı öyleydi şuan öyle bir şey imkansız gibi geliyor bana.
  12. Cruciatus

7.5k olması için birçok şeyden kısılması gerekir bence en aşağı 8k olur o da 8gb ram vs içerir gibi geliyor. 1621185704 Bir de bu kadar net konuşma bence herkes hoş karşılamayabilir.
  13. Cruciatus

E öğlen demiştim ama 11 gibi bi konu daha gelir.
  14. Cruciatus

Abdullah Abi den DA V5 Hakkında ufak bir Info

Kimse kesin bilgi veremez fakat umarım düşük bütçeli olur.
  15. Cruciatus

Abdullah abinin yeni çıkaracağı f/p bilgisayar

Öyle değil tabii ki fakat dart 1 gibi yüksek bütçeli bir sistemden sonra çok fazla f/p denmesi bana daha düşük bütçeli bir sistem geleceğini düşündürdü.
  16. Cruciatus

Abdullah abinin yeni çıkaracağı f/p bilgisayar

Bu kadar f/p dedikten sonra 10000 üstü çıkmaz sanırım. Bana 8k dan pek yukarı olmaz gibi geldi.
  17. Cruciatus

Yeni sistem geliyor ?

Umarım 7k civarı çıkar.
  18. Cruciatus

bu sistem bu şekilde alınır mı?

Ne kadar bütçen var?
Top Bottom