Merhaba biliyorsunuz abdullah abi yeni bir pc çıkaracağını duyurdu bende yakın zamanda pc almayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim piyasa hakkında pek bilgim yok max 9-10 bin verebilirim bu fiyatı geçer mi sizce yeni bilgisayar
geçmezMerhaba biliyorsunuz abdullah abi yeni bir pc çıkaracağını duyurdu bende yakın zamanda pc almayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim piyasa hakkında pek bilgim yok max 9-10 bin verebilirim bu fiyatı geçer mi sizce yeni bilgisayar
Aynı sebepten dolayı 2 yıl oldu benim de seni çok iyi anlıyorum dostum osjflsdjflsdkfjNormalde 10400F + 2060 alıcaktım stok sıkıntıları girdi 10100F + 1660S oldu dedim biraz bekleyeyim 10100F + 1650 oldu. Yani kısacası bekleyince daha kötü oldu. En iyisi çıktığı gibi almak.
Ben 1660s üstü kart bekliyorum çünkü 7 k gibi bı fiyatı olur (pek te f/p olmaz bence ) bu yüzden en fazla 12 k gibi bir sisteme rx6700xt gibi bir kart kullanir diye düşünüyorumMerhaba biliyorsunuz abdullah abi yeni bir pc çıkaracağını duyurdu bende yakın zamanda pc almayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim piyasa hakkında pek bilgim yok max 9-10 bin verebilirim bu fiyatı geçer mi sizce yeni bilgisayar
Zaten kendi storylerde ufak ufak gösterir sistemi çıkarmaya yakınŞuanda bizim de bilgimiz yok. Yakın zamanda sızıntılar olabilir ama.
Anladım kardeşim eğer 6700xt olursa bütçeyi zorlamak zorunda kalacağız gibi duruyorBen 1660s üstü kart bekliyorum çünkü 7 k gibi bı fiyatı olur (pek te f/p olmaz bence ) bu yüzden en fazla 12 k gibi bir sisteme rx6700xt gibi bir kart kullanir diye düşünüyorum
Bu kadar f/p dedikten sonra 10000 üstü çıkmaz sanırım.10000 altı sanmıyorum
Fiyat performans ucuz olmak anlamına gelmiyor yapılan parcalarin uygun fiyata performansının fiyatını sonuna kadar hakeden demektirBu kadar f/p dedikten sonra 10000 üstü çıkmaz sanırım.
Bana 8k dan pek yukarı olmaz gibi geldi.