Neler Yeni

Abdullah abinin yeni çıkaracağı f/p bilgisayar

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Merhaba biliyorsunuz abdullah abi yeni bir pc çıkaracağını duyurdu bende yakın zamanda pc almayı düşünüyorum sizce beklemeli miyim piyasa hakkında pek bilgim yok max 9-10 bin verebilirim bu fiyatı geçer mi sizce yeni bilgisayar
çıktı gibi al derim türkiyede en f/p sistem yapan kişi donanım arşividir direk al hatta paran hazır olsun stoklar 20 dk içinde bitiyor direk çıktı gibi alırsın

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bakalım almaya çalışacağım umarım başarabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ünlem fazla olmuş haberin olsun
inşallah,böyle senin gibi uzun süredür sistem bekleyen arkaşlar sistem alınca çok seviniyorum

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat

YiğitAysul

80+ Silver

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bekliyoruz kral sadece al sat yapanlar o kadar hızlı ki
1000 2000tl para için daha çok ihtiyacı olanların hakkına girdiğini düşünüyorum mınıg cileri söylemiyorum bile zaten abdullah abi onlara önlem nitelinde mınıng cilerin almaması için 1650 koymayı tercih ediyor hem piyasa hemde mınıng ciler kartı mınıng yapmak için almamaları için

YiğitAysul

80+ Silver
Aslında özelleştirme imkanı olsa mesela 3060 veya 1660s seçme olanağı olsa ama zor anlaşmak ( diğer bileşenleri de değişecek tabi )

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo

equinoxx

80+ Bronze
1000 2000tl para için daha çok ihtiyacı olanların hakkına girdiğini düşünüyorum mınıg cileri söylemiyorum bile zaten abdullah abi onlara önlem nitelinde mınıng cilerin almaması için 1650 koymayı tercih ediyor hem piyasa hemde mınıng ciler kartı mınıng yapmak için almamaları için
al-sat yapanlar için ihtiyacı olanların hakkına girdiğini düşünmen çok yanlış dostum. bu bir ticaret. kendim galericiyim uygun araç bulmak zorundayım bulduğumda alıp piyasaya göre satıyorum yani kimsenin hakkına falan girmiyorum. işim bu çünkü.

YiğitAysul

80+ Silver
al-sat yapanlar için ihtiyacı olanların hakkına girdiğini düşünmen çok yanlış dostum. bu bir ticaret. kendim galericiyim uygun araç bulmak zorundayım bulduğumda alıp piyasaya göre satıyorum yani kimsenin hakkına falan girmiyorum. işim bu çünkü.
İkiniz dediği al satçilik farklı bir şey

equinoxx

80+ Bronze

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
adam o sistemi ihtiyacı olan kardeşlerime sistem yapta uygun fiyata pc alalım diyenler için yapıyor dedin araba alım sattımı ile aynı şey değil zaten adamın elinde bir imkanı olsa alsat yapanlara asla pc yi satmaz o yaptıkları çok yanlış olduğunu söylüyorum

Takizawa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Cevahir Teğek
Fiyat 10k nın altında olur f/p diyoruz 😕

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular