Arama sonuçları: *

1. Darth Vader'

Tn mi Va mı yoksa ips mi?

Kim ne derse desin ips başka bir şey.
  2. Darth Vader'

Tahmini ne kadar olur

Geçen sene başka bu sene başka ama her şey olabilir belki yeniden fırlar fiyatlar belki düşer bence teker teker indirimden toplayın derim.
  3. Darth Vader'

Tahmini ne kadar olur

Olabilir fakat hazır sistem almak aşırı ucuza geliyorsa alınır arada 1 k varsa almak mantıklı değil çünkü kendin topladiginda daha iyi oluyor. Dediğinize gelirsem 8k ya 6600 sistem biraz zor gibi gözüküyor.
  4. Darth Vader'

Tahmini ne kadar olur

Şahsen tek tek toplayıp alabilirsin dün mesela 5500 e 6600 vardı.
  5. Darth Vader'

Hazır sistem incelemesi geliyor?

Donanım arşivinin değil inceleme demiş biraz dikkatli oku.
  6. Darth Vader'

asus x570p windows logo sorunu

hocam dediklerinizi bende yaşamıştım hazır sistem almıştım kendim format attığımda çözülmüştü. Ayrıyaten bios sıfırlayabilirsiniz.
  7. Darth Vader'

asus x570p windows logo sorunu

Kendin USB hazırlayıp Windows kurman gerek hazır sistemlerde gelen Windows sıkıntılı oluyor.
  8. Darth Vader'

King 6 bilinen her şey

Beyler nasıl daha hızlı alabilirim acaba itopyanin kendi sayfasında f5 yaparak mı videodan linke girerek mi ve hangi youtuber atacak videoyu?
  9. Darth Vader'

MD3 Sistem Tahminleri

Benim duygularımı dökmüşsün cidden bende anlamıyorum 1660 süper nerede 13 k bu fiyata satanlar fırsatçı ve eskiden dolar 5 TL ikende hazır sistemler ekran kartı fiyatına oluyordu ve cidden çok ermiş ve üst bilgili kişiler gibi konuşuyorlar.
  10. Darth Vader'

MD3 Sistem Tahminleri

Buradan da bir şey çıkmayacak belli dünkü sistem ve cuma günündeki sistem gibi fiyasko olacak firmalar elindeki kalan malları satıyor üstüne pahalı veriyor ne anladım bu işten gider kendim toplarım 2 bin fazla verip hem dandik parça olmaz hem de fırsatçılara para gitmez.
  11. Darth Vader'

MD3 sistemi yarın çıkıyor🔥🔥

Cidden bir 2060 lazım bence.
  12. Darth Vader'

PC Hocası gamegaraj sistem geliyor !!

cidden nedir bu anlamadım.
Top Bottom