Neler Yeni

Tahmini ne kadar olur

efekoray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Koray Güneş
Bütçe
9000
ben yaza doğru laptobu satıp masaüstü alıcam yaklaşık 9k gibi bir bütçem var monitörü 1kya halledicem 8kya nasıl hazır sistemler olur temmuzun başları gibi alıcağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Civan Çelebi
ben yaza doğru laptobu satıp masaüstü alıcam yaklaşık 9k gibi bir bütçem var monitörü 1kya halledicem 8kya nasıl hazır sistemler olur temmuzun başları gibi alıcağım
Onu temmuzun başları gibi düşünmeniz gerekiyor ama tahmini olarak 1660 belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Şahsen tek tek toplayıp alabilirsin dün mesela 5500 e 6600 vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
evet dün incehesapda görmüştüm ama 8kya falan 6600 lü sistem alınabilirmi merak ediyorum fiyatlar düşecekmiş izlediğim videolara göre
Olabilir fakat hazır sistem almak aşırı ucuza geliyorsa alınır arada 1 k varsa almak mantıklı değil çünkü kendin topladiginda daha iyi oluyor. Dediğinize gelirsem 8k ya 6600 sistem biraz zor gibi gözüküyor.

efekoray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Koray Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu temmuzun başları gibi düşünmeniz gerekiyor ama tahmini olarak 1660 belki
hocam fiyatlar düşüyor inşallah biraz daha düşer hayalim 6600 :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir fakat hazır sistem almak aşırı ucuza geliyorsa alınır arada 1 k varsa almak mantıklı değil çünkü kendin topladiginda daha iyi oluyor. Dediğinize gelirsem 8k ya 6600 sistem biraz zor gibi gözüküyor

Olabilir fakat hazır sistem almak aşırı ucuza geliyorsa alınır arada 1 k varsa almak mantıklı değil çünkü kendin topladiginda daha iyi oluyor. Dediğinize gelirsem 8k ya 6600 sistem biraz zor gibi gözüküyor.
donnaım arşivi falan baya düşürüyor fiyalraı geçen sene hatırladığım kadarıyla 8kya 2060 lı bi sistem çıkarmışlardı umarım bu sendede çıkartırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
hocam fiyatlar düşüyor inşallah biraz daha düşer hayalim 6600 :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

donnaım arşivi falan baya düşürüyor fiyalraı geçen sene hatırladığım kadarıyla 8kya 2060 lı bi sistem çıkarmışlardı umarım bu sendede çıkartırlar
Geçen sene başka bu sene başka ama her şey olabilir belki yeniden fırlar fiyatlar belki düşer bence teker teker indirimden toplayın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,136
Üyeler
168,742
Son üye
HimitsuArashi
Top Bottom