Onu temmuzun başları gibi düşünmeniz gerekiyor ama tahmini olarak 1660 belkiben yaza doğru laptobu satıp masaüstü alıcam yaklaşık 9k gibi bir bütçem var monitörü 1kya halledicem 8kya nasıl hazır sistemler olur temmuzun başları gibi alıcağım
Şahsen tek tek toplayıp alabilirsin dün mesela 5500 e 6600 vardı.ben yaza doğru laptobu satıp masaüstü alıcam yaklaşık 9k gibi bir bütçem var monitörü 1kya halledicem 8kya nasıl hazır sistemler olur temmuzun başları gibi alıcağım
evet dün incehesapda görmüştüm ama 8kya falan 6600 lü sistem alınabilirmi merak ediyorum fiyatlar düşecekmiş izlediğim videolara göreŞahsen tek tek toplayıp alabilirsin dün mesela 5500 e 6600 vardı.
Olabilir fakat hazır sistem almak aşırı ucuza geliyorsa alınır arada 1 k varsa almak mantıklı değil çünkü kendin topladiginda daha iyi oluyor. Dediğinize gelirsem 8k ya 6600 sistem biraz zor gibi gözüküyor.evet dün incehesapda görmüştüm ama 8kya falan 6600 lü sistem alınabilirmi merak ediyorum fiyatlar düşecekmiş izlediğim videolara göre
hocam fiyatlar düşüyor inşallah biraz daha düşer hayalim 6600 :/Onu temmuzun başları gibi düşünmeniz gerekiyor ama tahmini olarak 1660 belki
Olabilir fakat hazır sistem almak aşırı ucuza geliyorsa alınır arada 1 k varsa almak mantıklı değil çünkü kendin topladiginda daha iyi oluyor. Dediğinize gelirsem 8k ya 6600 sistem biraz zor gibi gözüküyor
donnaım arşivi falan baya düşürüyor fiyalraı geçen sene hatırladığım kadarıyla 8kya 2060 lı bi sistem çıkarmışlardı umarım bu sendede çıkartırlarOlabilir fakat hazır sistem almak aşırı ucuza geliyorsa alınır arada 1 k varsa almak mantıklı değil çünkü kendin topladiginda daha iyi oluyor. Dediğinize gelirsem 8k ya 6600 sistem biraz zor gibi gözüküyor.
Geçen sene başka bu sene başka ama her şey olabilir belki yeniden fırlar fiyatlar belki düşer bence teker teker indirimden toplayın derim.hocam fiyatlar düşüyor inşallah biraz daha düşer hayalim 6600 :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
donnaım arşivi falan baya düşürüyor fiyalraı geçen sene hatırladığım kadarıyla 8kya 2060 lı bi sistem çıkarmışlardı umarım bu sendede çıkartırlar